Economie

Soos aan den Rijn opent voor jong en oud in de Raadhuisstraat

Er staat weer een bruisend initiatief voor de deur in Alphen aan den Rijn. Het oude pand van Carla’s wordt omgedoopt tot de Raadhuiskamer. Op deze locatie – in het centrum en mooi gelegen aan het water - opent de Alphense Petra Kuiper ‘SOOS aan den Rijn’: een gezellige gelegenheid met een afwisselende activiteitenprogramma voor iedereen die graag onder de mensen is.

Meer aansluiting
SOOS aan den Rijn is een ondernemersinitiatief met een maatschappelijke betekenis. Iedereen is welkom, maar Petra richt zich in het bijzonder op mensen die wat meer aansluiting willen. Het streven is om half juni de eerste huiskamergasten te verwelkomen.

Ont-moeten en veel mogen
Petra: “Je kunt hier gewoon een boek lezen of een spelletje doen, tv kijken of heerlijk plaatsnemen op het terras aan de Rijn. Daarnaast gaan we ook activiteiten organiseren, maar je kunt ook zeker zelf het initiatief nemen om hier een verjaardagspartijtje of een taartenbakavond te houden. Wij staan open voor alle ideeën. Ontmoeten en veel mogen, noemen we dat.”

Het draait om de bezoekers
Petra kiest er bewust voor om niet het zoveelste nieuwe horecabedrijf in Alphen te starten. “Het draait bij ons echt om de bezoekers. Natuurlijk kun je hier gewoon binnenlopen voor een kop koffie, een biertje of een aangeklede borrel, maar dat is puur aanvullend op onze activiteiten. En wil je graag onze ruimte huren, bijvoorbeeld voor een verjaardag of een bedrijfsevenement, dan komen onze horecafaciliteiten natuurlijk goed van pas.”

Bedrijven en verenigingen
Ook verenigingen en bedrijven zijn van harte welkom om een ruimte te huren bij SOOS aan den Rijn, bijvoorbeeld voor een meeting, een teamuitje of om samen naar een belangrijke wedstrijd op TV te kijken. Petra: “Samen is gewoon gezelliger dan in je eentje: dát is de kernboodschap van SOOS aan den Rijn.”

www.soosaandenrijn.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.