Advertorial Gezondheid en welzijn

Soundhealing, wat is dat nu precies?

Alles wat bestaat, bestaat uit energie. Energie bestaat uit trillingen die vibreren op een bepaalde frequentie. Elke materie heeft een eigen, specifieke frequentie. Zo ook jouw lichaam, alle cellen in jouw lichaam, je energetische lichaam en je gedachten. Klanken zijn hoorbaar geworden trillingen. Naast dat je klanken kunt horen, kun je trillingen ook voelen in het lichaam.

Klankschalen, instrumenten, maar ook de stem hebben invloed op de trillingen van je lichaam en kunnen helpen om trillingen die uit balans zijn, terug in balans te brengen. Dit komt door de natuurlijke, harmonieuze trillingen van de instrumenten. Omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat, worden de trillingen door heel het lichaam geleid.

De trillingen van de klankschalen hebben ook invloed op je hersenstromen. De hersenstromen worden gekalmeerd en kunnen je in een meditatieve staat brengen. De voelbare klanken en trillingen van klankschalen brengen je volledige ontspanning. De klankschalen zorgen ervoor dat je naar binnen kunt keren, naar jezelf kunt luisteren. Je lichaam en geest komen weer in harmonie, op de juiste positieve trilling. Klanken hebben een bepaalde kracht die er ook voor kunnen zorgen dat blokkades in je energiestroom worden opgeheven zodat je energie weer meer kan gaan stromen. De trillingen brengen je lichaam en geest weer in balans.

Een Soundhealing sessie is ontspanning voor je lichaam, geest en je ziel. Het zorgt ervoor dat gedachten naar de achtergrond verdwijnen en brengt je naar het hier en nu. De stilte die in jezelf ontstaat geeft ruimte voor inzichten, zorgt voor gronding en helpt je op je eigen pad van spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Monique biedt verschillende opties aan voor Soundhealing sessies. Je kunt kiezen voor een één op één Soundhealing sessie, met of zonder cacao ceremonie. De één op één sessies zijn ook te boeken voor koppels, of andere duo sessies.

Een klankschalensessie is fijn voor jou als je veel in je hoofd zit, gespannen bent, als je het druk hebt of moeite hebt met concentreren. Het geeft je een moment van rust, ontspanning en helderheid. Een sessie met klankschalen komt overeen met een meditatie omdat het de hersenen tot rust brengt. Een klankschalensessie is ook voor jou als je op zoek bent naar helderheid, inzichten wilt krijgen, bij je onderbewuste wilt komen, of als je toe bent aan volledige ontspanning van lichaam en geest.

Deepening Soundhealing Session

Kom volledig in ontspanning tijdens een 1:1 klankschalenreis. Door middel van klankschalen en andere instrumenten zak je dieper in je lichaam, ervaar je de stilte in je hoofd en komt je lichaam en geest in een staat van meditatie. "We starten met een Blauwe Lotus thee (optioneel), we zetten je intentie voor de sessie, trekken een intentiekaart, doen een korte meditatie waarna je volledig mag ontvangen. Na de sessie bespreken we kort na wat de sessie bij je heeft los mogen maken", vertelt Monique van 't Veer.

Dive Deeper Soundhealing Session

Verdiep je ervaring van de klankschalenreis door de sessie te combineren met een verzachtende en hart-openende cacao ceremonie. De cacao zorgt ervoor dat je nog dieper kunt ontspannen en je volledig kunt overgeven aan de trillingen van de klanken. De sessies duren tussen de anderhalf en twee en een half uur.

Duo sessies

Deel de ervaring van een klankschalenreis samen met een geliefde, vriend of vriendin. Maak samen deze ontspannende reis en geniet samen van de helende klanken van klankschalen en instrumenten.

Je kunt een afspraak maken door een mailtje te sturen naar info@freespirithealing.nl, of via het contactformulier op de website. Als je doorgeeft dat je via Alphens.nl bent gekomen, ontvang je € 25,- korting op een gehele behandeling. www.freespirithealing.nl 


Meer nieuws

Theater vandaag 17:07

Crowdfundingscampagne voor nieuwe stoelen filmhuis

De bioscoopstoelen bij Parkvilla zijn aan vervanging toe en dat vergt een behoorlijke investering. "Elke dag opent ons filmhuis haar deuren. Je kunt dus zeggen dat de inrichting intensief wordt gebruikt", vertelt Cindy van der Hoorn, coördinator filmhuis.  

Sport vandaag 16:16

Oud-trainer Alphense Boys Remco Tuinenburg (51) nieuwe hoofdtrainer van ARC

Remco Tuinenburg wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van ARC. Daarmee volgt hij Mark Evers op, die onlangs aankondigde aan zijn laatste seizoen bij de club bezig te zijn. Met Tuinenburg haalt de Alphense Racing Club een man van de club in huis: hij was in eerdere perioden al (jeugd)speler, jeugdtrainer en trainer van diverse selecties bij de Alphense Racing.

Maatschappelijk vandaag 15:24

Kerstpakkettenactie: 350 kerstpakketten naar Alphenaren die dat nodig hebben

Ook dit jaar wordt door het Diaconaal Platform Alphen de Kerstpakkettenactie georganiseerd om plaatsgenoten die een steuntje in de rug verdienen een kerstpakket te bezorgen. Er worden 350 kerstpakketten uitgedeeld aan Alphenaren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.