Castellum
Advertorial Cultuur

Soy Kroon in The Passion en vrijdag in Castellum

Tim Akkerman en Trijntje Oosterhuis vervullen dit jaar de rollen van Jezus en Maria in de jubileumeditie van The Passion. Dat hebben EO en KRO-NCRV gisteren bekendgemaakt. Soy Kroon zal te zien zijn als de discipel Judas. Vrijdag staat hij op de planken in Castellum.

De jonge musicalster, die naamsbekendheid kreeg door zijn rol als Sil Selmhorst in Goede tijden, slechte tijden, is vrijdag in Castellum te zien. Hij zal naast Brigitte Heitzer te zien zijn in de nieuwe Nederlandse musical Goodbye, Norma Jeane – De Laatste nacht van Marilyn Monroe. Soy speelt de rol van Henri Mortenson, een jonge en ambitieuze journalist in deze voorstelling over het filmicoon.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Ook voor de voorstelling de Ramandan Conference worden deze week de laatste kaarten verkocht. Naast Najib Amhali is Roué Verveer in deze voorstelling te zien. Verveer zal in ‘The Passion’ de rol van Pilatus zal vertolken. Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.theatercastellum.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 09:50

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Gemeente vandaag 09:02

Drie ton voor fietsonderzoeken en fietsprojecten

Het college van burgemeester en wethouders stelt € 300.000 beschikbaar voor fietsonderzoeken en fietsprojecten. Hierbij wordt onder andere geld uitgetrokken om fietsers veiliger over de Afrikalaan, Amerikalaan en de Magazijnweg in Alphen te kunnen laten rijden, waar nu regelmatig ongelukken gebeuren.

Advertorial Overige gisteren 17:16

Acht tips voor een goede LinkedIn foto

Een goede LinkedIn profielfoto is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor jouw (online) reputatie. Dit is namelijk het eerste wat een werkgever of klant ziet op LinkedIn of andere social media. En natuurlijk wil je dan wel een goede (eerste) indruk maken. Wil je zelf een goede LinkedIn foto maken met je telefoon? Nikki Hoff van Studio86 geeft je hier graag tips voor!

Gemeente gisteren 17:06

Voorbereid op de Eikenprocessierups en het Mediterraan Draaigatje

De gemeente heeft te maken met nieuwe planten en plaagdieren zoals de Eikenprocessierups en de mierensoort het Mediterraan Draaigatje die de nodige problemen geven in de openbare ruimte, maar wellicht ook bij jou in de tuin. Wethouder Gert-Jan Schotanus hing maandag 17 februari de eerste nestkasten op bij de parkeerplaats aan de Burgemeester Bruin Slotssingel, om vogels te lokken die de rupsen graag op hun menu zien.