Castellum
Advertorial Cultuur

Soy Kroon in The Passion en vrijdag in Castellum

Tim Akkerman en Trijntje Oosterhuis vervullen dit jaar de rollen van Jezus en Maria in de jubileumeditie van The Passion. Dat hebben EO en KRO-NCRV gisteren bekendgemaakt. Soy Kroon zal te zien zijn als de discipel Judas. Vrijdag staat hij op de planken in Castellum.

De jonge musicalster, die naamsbekendheid kreeg door zijn rol als Sil Selmhorst in Goede tijden, slechte tijden, is vrijdag in Castellum te zien. Hij zal naast Brigitte Heitzer te zien zijn in de nieuwe Nederlandse musical Goodbye, Norma Jeane – De Laatste nacht van Marilyn Monroe. Soy speelt de rol van Henri Mortenson, een jonge en ambitieuze journalist in deze voorstelling over het filmicoon.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Ook voor de voorstelling de Ramandan Conference worden deze week de laatste kaarten verkocht. Naast Najib Amhali is Roué Verveer in deze voorstelling te zien. Verveer zal in ‘The Passion’ de rol van Pilatus zal vertolken. Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.theatercastellum.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 15:01

Alphen-Stad mag niet bouwen in Gnephoek en Noordrand

De provincie Zuid-Holland is niet bereid om nu mee te werken aan de Noordrand en de Gnephoek als nieuwbouwlocaties voor Alphen-Stad. Wel is de provincie bereid om na het verschijnen van nieuwe woningbehoeftecijfers opnieuw om de tafel te gaan.

Advertorial Horeca vandaag 13:52

De Beren Alphen aan den Rijn gaat open voor bezorgen en afhalen

Het restaurant blijft voorlopig helaas nog even gesloten, maar voor iedereen die de echte klassiekers van De Beren Alphen aan den Rijn mist, is er goed nieuws. Heel goed nieuws! Vanaf donderdag 9 april is het mogelijk om de lekkerste gerechten af te halen of te laten bezorgen.

Coronavirus in Alphen vandaag 11:29

Coronatest drive-in voor zorgmedewerkers

Vanaf maandagmiddag 6 april kan het zorgpersoneel uit de regio Hollands Midden terecht bij de drive-in naast het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp. Zij kunnen zich daar laten testen op het coronavirus.

Advertorial Winkels vandaag 10:35

Schoenen passen en kopen in deze tijd, hoe werkt dat?

We hebben minimaal nog drie weken te maken met ‘beperkte bewegingsvrijheid’. Ook bij Van Keeken gaat het allemaal net iets anders door de coronacrisis. “Voor ons is het belangrijkste dat klanten persoonlijke aandacht en advies blijven krijgen”, vertelt Kees van Keeken.

Coronavirus in Alphen vandaag 09:58

Door coronacrisis geen grootschalige herdenking Ridderhofdrama

Op donderdag 9 april is het negen jaar geleden dat de schietpartij in winkelcentrum De Ridderhof plaatsvond. Normaal gesproken wordt er op deze dag een herdenking gehouden bij De Bron, maar dit jaar zal de herdenking op een andere manier plaatsvinden.