SP-fractielid geschept door scooter in Alphen

SP-fractielid Tim van Elswijk is donderdagavond laat van zijn fiets gereden door een scooter. Dit gebeurde in de buurt van het hoofdkantoor van Zeeman in Alphen. De daders reden door.

Van Elswijk was onderweg naar huis, maar werd geschept door een scooter en sloeg met fiets en al over de kop. Het overleg waar hij vandaan kwam, ging over het openhouden van de huisartsenpost in Alphen, bizar toepasselijk.

Hij werd overeind geholpen door medewerkers van Zeeman. De scooterrijders keken wel of ze schade hadden aan de scooter, maar keken niet om te kijken wat ze verder veroorzaakt hadden. De medewerkers zagen nog dat de persoon op de scooter zijn licht uitdeed, zodat het nummerbord niet te lezen was. Tim van Elswijk heeft een gebroken sleutelbeen en heeft last van zijn nek, hoofd en ribben. Hij gaat zeker aangifte doen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:02

Zuiveringskringen Alphen-Noord en Kerk en Zanen worden gerenoveerd

Onlangs is project ZANK, het plan voor de renovatie van twee zuiveringskringen in Alphen aan den Rijn, ondertekend door Hoogheemraad Bas Knapp en de betrokken aannemers. Beide rioolwaterzuiveringen kunnen na de vernieuwing zo’n tien tot vijftien jaar mee.

Advertorial Winkels vandaag 14:11

Nieuwe hoog zomercollecties bij Fantastisch

Er is altijd wel een reden voor een leuke nieuwe outfit of die ene mooie tas! Goed nieuws, kledingwinkel Fantastisch heeft weer veel nieuwe items binnen die je niet mag missen. 

Onderwijs en opvang vandaag 13:29

Basisscholen Het Startblok en De Jenaplaneet gaan mogelijk fuseren

In de wijk Ridderveld heeft Morgenwijzer een aantal basisscholen, waaronder openbare school Het Startblok en katholieke basisschool De Jenaplaneet. De afgelopen jaren is het aantal leerlingen op beide scholen flink afgenomen. Daarom is de Morgenwijzer voornemens om de scholen te fuseren.

Oekraine vandaag 11:40

Alphenaren zamelen toilettassen en lakenpakketten in voor Oekraïne

Miljoenen mensen zijn getroffen door de oorlog in Oekraïne. Zij hebben alles achter moeten laten om te vluchten voor het geweld. Because We Carry is een grote inzameling gestart voor vluchtelingen die verblijven in Polen en Moldavië. Ook Alphenaren helpen een handje mee.