Advertorial Algemeen

Speciaal sponsorproject ARC en Jong Personal Training

Sinds een paar maanden heb ik me gestort op het werven van sponsoren voor ARC. Voor een sportclub is het hard nodig om derdengelden binnen te halen. De werving verloopt boven verwachting, maar we krijgen van sponsoren vaak de vraag; Ja, ik wil zeker iets voor jullie betekenen, maar kunnen jullie iets voor ons terugdoen? Dat willen we natuurlijk heel graag als voetbalclub!

Een paar weken geleden had ik contact met Rogier de Jong, eigenaar van Jong Personal Training. Rogier, die al jaren speler is bij ARC, wil graag iets betekenen voor de voetbalclub. Samen met Rogier bedacht ik een plan waarbij sponsoren samenwerken, en er een win-win situatie zou ontstaan voor zowel de sponsoren als voor ARC. 

De volgende stap was een tweede sponsor zoeken. Ik ben gaan praten met Kevin Lek, Filiaalmanager van Gromax Verhuur Alphen a/d Rijn. Hij gaf aan dat hij wel iets wilde doen met sport en gezondheid. Met deze twee mensen, Kevin en Rogier als sponsoren bij elkaar kreeg het plan steeds meer vorm. Jong Personal Training zou zorgen voor de begeleiding met Gromax als financiële sponsor.

We hebben een van de selectiespelers een Personal-Trainings-programma van 90 dagen aangeboden. De focus bij het trainen zal liggen op het opbouwen van meer kracht, meer uithoudingsvermogen en het beperken van blessures. De speler die we hebben gekozen is Neal Arnoldus. Neal viel het meeste op in de wedstrijden die ik heb gezien. Niet alleen door zijn spel, maar vooral als persoon. We hebben Neal benaderd en hij bleek erg enthousiast en bereid om het 90 dagen programma in te gaan. 

Willen jullie meer weten over dit speciale sponsorproject? Volg Neal dan op instagram en Facebook.

We hopen dat we hiermee als voetbalclub, op een leuke manier meer voor onze sponsoren kunnen doen.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.