Brugwachtertje aan den Rijn
Advertorial Evenementen

Speciale Jaarmarktvaarten met de Soosboot

Zoals inmiddels gebruikelijk vaart de Soosboot weer op de dag van de Jaarmarkt! Brugwachtertje aan den Rijn organiseert met het Gilde weer haar succesvolle ‘stadswandeling over het water’. 

Wat kun je verwachten? Een aantal boottochten over de Oude Rijn tussen Gouwsluis en De Hoorn. Al varend passeer je de geschiedenis van Alphen. Een Gilde Gids geeft daarbij uitleg. De tochten zijn vooral bedoeld om iedere Alphenaar en bezoeker van Alphen kennis te laten maken met Alphen en haar geschiedenis vanaf het water (Romeinen, Limes en dergeijken). Het is een fantastisch leuke ervaring om Alphen eens vanaf het water te bekijken! 

Op 21 september, de dag van de Jaarmarkt, kan je vanaf 10:30 uur een tochtje mee maken. Tijdens de Jaarmarktdag wordt er 5x gevaren, de tocht duurt circa 5 kwartier. Vertrekpunt is Brugwachtertje aan den Rijn bij de Alphense Brug. Er kunnen maximaal 20 personen per keer mee. Alleen afvaart bij minimaal 10 personen (per vaart). 

Omdat er veel aanmeldingen verwacht worden, is reserveren vooraf verstandig. Dat kan bij Brugwachtertje aan den Rijn zelf of via deze link. Vertrektijden: 10:30 uur, 12:00 uur, 13:30 uur, 15:00 uur en 16:30 uur. Graag bij aanmelden vermelden welke tijd je mee zou willen. Prijs bedraagt € 7,50 per persoon (alleen pinnen) inclusief een klein presentje! 

Begin oktober gaat de Soosboot in de winterstalling, dus pak nog snel je kans!


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.