Alphense Boys

Speciale kleedkamers voor ‘Alphense Girls’ bij Alphense Boys

Vanaf aankomend seizoen kunnen de ‘Alphense Girls’ gebruikmaken van dameskleedkamers. Voetbalvereniging Alphense Boys heeft namelijk twee kleedkamers ingericht voor de dames. “De kleedkamers zullen de vaste stek worden voor de thuis- en uitspelende girls.”

Alphense Boys laat weten: “Al een poosje timmeren de Alphense Girls aan de weg om uit te groeien tot de leukste club voor meiden in Alphen aan den Rijn. Al eerder dit seizoen is er vanuit de meidenteams een initiatief gestart voor het aanpassen van de kleedkamers. Het was hun wens om wat extra voorzieningen in de kleedkamers te hebben, en dankzij een groepje enthousiastelingen is dit idee inmiddels uitgebreid naar een mooi totaalplaatje.”

Kleedkamers 10 en 11 zijn voortaan gereserveerd voor de dames, ook herkenbaar aan de deurstickers. “De kleedkamers zullen de vaste stek worden voor de thuis- en uitspelende girls. Binnen zijn de kleedkamers uitgerust met een extra vakkenkast bij de douches, stopcontacten (voor föhn etc.), spiegels en een whiteboard.” Daarnaast zal de ruimte verder worden aangekleed met raamstickers en een wandschildering. De wandschildering is van Ruud Kooger, die op de foto aan het werk is. “We hopen dat alle meiden - Alphense Girls én gasten - het hier erg naar hun zin gaan hebben!”

De kleedkamers zullen in het nieuwe seizoen feestelijk in gebruik worden genomen.

alphense girls kleedkamer 2.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:38

Vannacht gaat de klok een uur terug

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober gaat de wintertijd in. Dit houdt in dat de klok een uur achteruit gaat, en de dag dus een uur langer duurt!

Alphense Zendmast gisteren 13:05

Alphense zendmast gedoofd voor Nacht van de Nacht

Alle lichten van de Alphense zendmast zullen zaterdagavond 24 oktober om 21:00 uur uit gaan. Dit gebeurt ter gelegenheid van de Nacht van de Nacht. Tot 21:00 uur is de zendmast blauw gekleurd voor het 75-jarig bestaan van de Verenigde Naties.

Alphens Restaurantweek gisteren 11:59

Koeien en Kaas bij jou thuis: binnen 15 minuten je zelfgemaakte diner op tafel

De komende weken organiseren wij de Alphens Restaurantweek bij jou thuis! Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen en omstreken. Dit keer vertellen we je alles over de heerlijke gerechten die je bij Koeien en Kaas kunt bestellen.

Overige gisteren 10:47

Kerstmarkt bij de kringloop: “Het lijkt hier wel een tuincentrum”

Bakken vol kerstballen, engelenhaar, slingers, mokken met warme chocolademelk én een kerstbomenshow. Dat klinkt als een beschrijving van elk willekeurig tuincentrum rond de kerstperiode, maar volgende week is dit ook het geval bij Kringloop Alphen. “Je verwacht het misschien niet, maar ook kunstbomen die al een ander huis hebben gehad, kunnen er nog prachtig en vol met naalden uitzien.”