Alphense Boys

Speciale kleedkamers voor ‘Alphense Girls’ bij Alphense Boys

Vanaf aankomend seizoen kunnen de ‘Alphense Girls’ gebruikmaken van dameskleedkamers. Voetbalvereniging Alphense Boys heeft namelijk twee kleedkamers ingericht voor de dames. “De kleedkamers zullen de vaste stek worden voor de thuis- en uitspelende girls.”

Alphense Boys laat weten: “Al een poosje timmeren de Alphense Girls aan de weg om uit te groeien tot de leukste club voor meiden in Alphen aan den Rijn. Al eerder dit seizoen is er vanuit de meidenteams een initiatief gestart voor het aanpassen van de kleedkamers. Het was hun wens om wat extra voorzieningen in de kleedkamers te hebben, en dankzij een groepje enthousiastelingen is dit idee inmiddels uitgebreid naar een mooi totaalplaatje.”

Kleedkamers 10 en 11 zijn voortaan gereserveerd voor de dames, ook herkenbaar aan de deurstickers. “De kleedkamers zullen de vaste stek worden voor de thuis- en uitspelende girls. Binnen zijn de kleedkamers uitgerust met een extra vakkenkast bij de douches, stopcontacten (voor föhn etc.), spiegels en een whiteboard.” Daarnaast zal de ruimte verder worden aangekleed met raamstickers en een wandschildering. De wandschildering is van Ruud Kooger, die op de foto aan het werk is. “We hopen dat alle meiden - Alphense Girls én gasten - het hier erg naar hun zin gaan hebben!”

De kleedkamers zullen in het nieuwe seizoen feestelijk in gebruik worden genomen.

alphense girls kleedkamer 2.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige vandaag 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten vandaag 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.