Algemeen

Specsavers Steunt viert jubileum bij Spinning Wheel

Stichting Specsavers Steunt start deze week met het overhandigen van het gespaarde geld aan maar liefst 119 lokale goede doelen. De komende maand brengen winkelmedewerkers van de retailketen een totaalbedrag van zo’n € 350.000,- langs bij stichtingen en verenigingen die een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ter gelegenheid van de vijfde editie van deze 'Donatiedagen' overhandigde Julie Perkins vandaag de eerste cheque van € 5.000 aan Gezinshuis Spinning Wheel in Alphen aan den Rijn. Het gezinshuis gaat hun huis verder verbouwen om alle 6 kinderen hun eigen mooie slaapkamer te geven en kan misschien zelfs met z'n allen op vakantie.  

De stichting van Specsavers is in 2010 in het leven geroepen om ook vanuit de 119 winkels actief betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. Alle winkels dragen dan ook financieel een steentje bij: per verkocht montuur of hoortoestel wordt een vast bedrag gedoneerd aan Stichting Specsavers Steunt.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Aarhof verkocht
Stadshart gisteren 20:46

Aarhof verkocht

Winkelcentrum de Aarhof is verkocht aan de HAL. Morgen worden de plannen voor het winkelcentrum bekend gemaakt. We gaan u op de hoogte houden.