Josh Walet

Spectaculaire nieuwe attracties op de Alphense Jaarmarktkermis

Nog een kleine drie weken wachten en dan is het weer tijd voor de Alphense Jaarmarkt. Ook dit jaar hoeven Alphenaren de bijbehorende kermis niet te missen. Er zijn zelfs al twee spectaculaire nieuwe attracties aangekondigd.

Van 16 tot en met 21 september kun je op de Jaarmarktkermis weer genieten van attracties en versnaperingen. Er zijn dit jaar maar liefst 35 tot 40 attracties op het terrein aanwezig. Een leuke verrassing: dit jaar komen er twee nieuwe attracties bij. Zo vind je op de kermis straks de Ejection Seat. In deze attractie word je als een kogel de lucht in geschoten. Ook de speed booster is nieuw dit jaar.

Net als vorig jaar, toen de kermis voor het eerst plaatsvond op het parkeerterrein van ARC, zijn ook de 65 meter hoge zweefmolen en de populaire Reactor weer van de partij. Bij laatstgenoemde krijg je 4 tot 5 G te verduren terwijl je op een ronddraaiende schijf tot wel 20 meter hoog de lucht in gaat. Ook klassiekers als de Break Dance, het Funhouse en de trampolines keren weer terug.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.