Alain de Cruijff / Retatchi Amsterdam
Advertorial Theater

Speel mee in een professionele theaterproductie

Bos Theaterproducties, producent van de succesvolle Herman Groen-voorstellingen, is op zoek naar amateurs (m/v/x) die mee willen spelen in de gloednieuwe komedie Rust en Vreugd. Een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

De voorstelling reist vanaf volgend jaar maart door het land en is op 30 mei 2024 te zien in Theater Castellum. Maak het mee!

De schrijver van de Hendrik Groen-dagboeken weet in Rust en Vreugd onze maatschappij wederom op komische wijze onder een vergrootglas te leggen. Met veel humor en vilein. De topcast bestaat uit Doris Baaten, Joep Onderdelinden, Wil van der Meer, Sanne Franssen, Linda Wagenmakers en Scott Reniers. Amateurs van musical- en toneelverenigingen krijgen de unieke kans om mee te spelen in deze professionele productie. Ze zijn op zoek naar mensen tussen de 30 en 60 jaar mét spelervaring. De volledige auditie-oproep is te vinden op de website van Bos Theaterproducties. Geïnteresseerden kunnen reageren tot en met 31 augustus.

Van verzorgingstehuis naar volkstuin

Na de dagboeken van Hendrik Groen verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh. Emma besluit vlak na de dood van haar man een tuinhuisje te betrekken bij volkstuinvereniging ‘Rust en Vreugd’. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp. Helaas geven niet alle bewoners haar een warm welkom. En daarom besluit ze samen met haar nieuwe vrienden vol bravoure in actie te komen.

Tickets

Rust en Vreugd is op donderdag 30 mei 2024 te zien in Alphen a/d Rijn. Kaarten zijn te koop via www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.