Hans Severs
Advertorial Verkeer en vervoer

Spekkopers opgelet: splinternieuwe BMW’s en MINI’s bij Hans Severs

Door de recente sluiting van fabrieken zijn voorraden de afgelopen periode drastisch afgenomen. De productie draait weer op volle toeren en Hans Severs heeft proactief de hand weten te leggen op een selectie splinternieuwe BMW’s en MINI’s.

Het betreft voorraadmodellen en productieplaatsen met verschillende carrosserievarianten en motoren, rijk uitgerust en voorzien van de laatste innovaties. Enkelen gaan bijna in productie, maar zijn nu nog volledig door u samen te stellen. Wees er snel bij!

Gouden kansen

Alleen deze selectie splinternieuwe BMW’s en MINI’s kunnen wij nu tegen een unieke prijs aanbieden, waarbij uw klantvoordeel oploopt tot duizenden euro’s. Deze korting wordt verstrekt naast de reeds op de auto aanwezige voordeelpakketten. En de 3 jaar fabrieksgarantie blijft uiteraard volledig van kracht.

Voor deze auto’s geldt tijdens het actieweekend ook een uniek financieringsaanbod met slechts 2,99% rente, of profiteer van een aantrekkelijk leasetarief.

Kom langs in de showroom

Laat deze gouden kans niet aan u voorbijgaan. Als klant van Hans Severs bieden wij u graag de eerste keuze: kom nú langs in onze showroom en profiteer t/m 4 juli, of neem alvast een kijkje op hanssevers.nl/spekkopers.

Insta-fb-1622x1622.gif


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 17:44

Dronken horecagast misdraagt zich en krijgt flinke boete

Het aantal bezoekers dat aanwezig is bij horecagelegenheden is een stuk lager dan normaal in de weekenden door de coronacrisis. Daarnaast zijn veel horecagelegenheden slechts beperkt open. Toch weet niet iedereen zich te gedragen.

Overige vandaag 17:12

Picnic start op 22 juli met bezorgen in Alphen

Alphenaren hebben er iets langer op moeten wachten dan gepland, maar vanaf woensdag 22 juli is het zo ver. Dan start websuper Picnic met bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Gezondheid en welzijn vandaag 15:31

Op deze plekken in Alphen is een tekort aan AED’s

Nederland heeft over het algemeen een dekkend AED-netwerk. Hiermee is de kans groot dat als je in Nederland een hartstilstand krijgt, er binnen 500 meter aan AED te vinden is. Maar op 1775 plekken in Nederland is dat niet het geval, waaronder ook op een aantal plekken in Alphen.