Parkvilla
Advertorial Evenementen

Spetterend Seventies & Eighties dansfeest bij Parkvilla

Op 10 december is het tijd om de dansschoenen uit de kast te trekken. De jaren '70 en '80 staan bol van de meest fantastische nummers. Me & Mrs Jones, Boogie Wonderland, Blondie, Santana, Dr. Hook. Muziek waarbij je niet stil kan blijven zitten is volop te horen op het Seventies & Eighties dansfeest bij Parkvilla.

Met DJ Piedro aan de draaitafel is het gegarandeerd feest. Iedereen is welkom op dit themafeest met alles erop en eraan. Je mag natuurlijk je kleding aanpassen aan deze tijd - graag zelfs - maar het hoeft niet. De mooiste outfit wint een leuke prijs. De entree is € 10,- inclusief: muziek en een hapje.

Meer informatie en tickets: parkvilla.nl


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.