Lars Ferwerda

Spetterende eindshow AZC synchroonzwemmen

Zaterdagmiddag om 14.00 uur hadden de dames van AZC synchroonzwemmen hun eindshow. Na een succesvol seizoen, waar er meerdere medailles zijn behaald op het Nederlands kampioenschap sloten ze het seizoen af met een spetterende eindshow.  

De eindshow was in zwembad Aquarijn met als thema Ik hou van Holland. De bezoekers kregen bij binnenkomst een stempel in de vorm van de Nederlandse vlag op hun pols gestempeld. En werd er vooraf een rookgordijn opgetrokken door rookmachines om de sfeer te verhogen.

De eindshow begon met het toepasselijke lied 'Ik hou van Holland' waarbij de 60 dames van het AZC, die zijn onderverdeeld in de onderbouw, age 1, age 2, junioren en senioren, ter opening met zijn allen om het water heen liepen. Daarna gingen ze op in hun eigen groepje, begeleid door met name Nederlandstalige muziek.

Je kon zien hoe hard er getraind is het afgelopen seizoen door het team van AZC. De technisch moeilijk uitvoerbare barracuda werd door verschillende dames moeiteloos uit de mouw geschud. Ook andere figuren zagen er goed uit.

Na afloop werden de vrijwilligers en sommige dames van het AZC in het zonnetje gezet en kregen ze een roos en een cadeau als bedankje.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 13:39

Buurt-AED geplaatst in Oude Ambachtenwijk

In de Oude Ambachtenwijk is bij de Huisartsenpraktijk Het Ambacht aan de Mandenvlechter 10B een Automatische Externe Defibrillator (AED) geplaatst.

Advertorial Overige gisteren 11:11

Brugklassers strijden tijdens Alphense finale Read2Me

Op dinsdagavond 10 maart gaan acht voorlezers de strijd met elkaar aan: wie is de beste voorlezer? Wie weet de jury en het publiek het meest te boeien? Wie zorgt er voor dat iedereen, op het moment dat de voorlezer klaar is, denkt: lees alsjeblieft door, ik wil weten hoe het afloopt!

Calamiteiten gisteren 01:33

Dode en gewonden bij steekpartij

Aan het Topaasplantsoen in Alphen aan den Rijn zijn in de nacht van zaterdag op zondag een dode en meerdere gewonden gevallen bij een steekpartij. Het incident gebeurde rond de klok van 00:45 uur.

Gemeente 22 feb. 2020 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.