Lars Ferwerda

Spetterende eindshow AZC synchroonzwemmen

Zaterdagmiddag om 14.00 uur hadden de dames van AZC synchroonzwemmen hun eindshow. Na een succesvol seizoen, waar er meerdere medailles zijn behaald op het Nederlands kampioenschap sloten ze het seizoen af met een spetterende eindshow.  

De eindshow was in zwembad Aquarijn met als thema Ik hou van Holland. De bezoekers kregen bij binnenkomst een stempel in de vorm van de Nederlandse vlag op hun pols gestempeld. En werd er vooraf een rookgordijn opgetrokken door rookmachines om de sfeer te verhogen.

De eindshow begon met het toepasselijke lied 'Ik hou van Holland' waarbij de 60 dames van het AZC, die zijn onderverdeeld in de onderbouw, age 1, age 2, junioren en senioren, ter opening met zijn allen om het water heen liepen. Daarna gingen ze op in hun eigen groepje, begeleid door met name Nederlandstalige muziek.

Je kon zien hoe hard er getraind is het afgelopen seizoen door het team van AZC. De technisch moeilijk uitvoerbare barracuda werd door verschillende dames moeiteloos uit de mouw geschud. Ook andere figuren zagen er goed uit.

Na afloop werden de vrijwilligers en sommige dames van het AZC in het zonnetje gezet en kregen ze een roos en een cadeau als bedankje.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 15:27

Museumpark Archeon ontvangt cheque Mondriaanfonds

Minister Ingrid van Engelshoven heeft zaterdag 12 oktober tijdens haar bezoek aan Museumpark Archeon gemeld dat het museum een cheque van 345.000 euro ontvangt voor de restauratie van de Schepen van Zwammerdam. De minister bezocht Archeon als opening van de Nationale Archeologiedagen.

Advertorial Cultuur vandaag 14:42

Expositie abstracte schilderijen bij Parkvilla

Tot 11 november 2019 exposeren Conny de Feijter en Karin Riezebos hun schilderijen in de foyer van Parkvilla, Cornelis Geellaan 2 Alphen aan den Rijn.  

Algemeen vandaag 10:43

Nationale Recycleweek in Alphen

Van maandag 14 tot en met maandag 21 oktober is het Nationale Recycleweek. Ook Alphen aan den Rijn besteedt hier aandacht aan.  

Calamiteiten vandaag 06:20

Gewonde na steekpartij in Hooftstraat

Bij een steekpartij in de Hooftstraat bij de Julianabrug is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon gewond geraakt. De dader is gevlucht en het slachtoffer is zelf richting het ziekenhuis gegaan.

Advertorial Sport gisteren 15:29

B-Fitt Personal Training viert 7-jarig bestaan

Met de herkenbare kleuren zwart en geel is de bekendheid van B-Fitt Personal Training de afgelopen jaren gegroeid in Alphen aan den Rijn. Eigenaar Tom Boon is trots dat hij nu het 7-jarig bestaan van zijn bedrijf mag vieren.  

Horeca gisteren 14:24

Restaurantweek: Wet 'n Wild

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit weekend zetten we onze vrienden van Wet ’n Wild in the picture.