Lars Ferwerda
Sport

Spetterende eindshow AZC synchroonzwemmen

Zaterdagmiddag om 14.00 uur hadden de dames van AZC synchroonzwemmen hun eindshow. Na een succesvol seizoen, waar er meerdere medailles zijn behaald op het Nederlands kampioenschap sloten ze het seizoen af met een spetterende eindshow.  

De eindshow was in zwembad Aquarijn met als thema Ik hou van Holland. De bezoekers kregen bij binnenkomst een stempel in de vorm van de Nederlandse vlag op hun pols gestempeld. En werd er vooraf een rookgordijn opgetrokken door rookmachines om de sfeer te verhogen.

De eindshow begon met het toepasselijke lied 'Ik hou van Holland' waarbij de 60 dames van het AZC, die zijn onderverdeeld in de onderbouw, age 1, age 2, junioren en senioren, ter opening met zijn allen om het water heen liepen. Daarna gingen ze op in hun eigen groepje, begeleid door met name Nederlandstalige muziek.

Je kon zien hoe hard er getraind is het afgelopen seizoen door het team van AZC. De technisch moeilijk uitvoerbare barracuda werd door verschillende dames moeiteloos uit de mouw geschud. Ook andere figuren zagen er goed uit.

Na afloop werden de vrijwilligers en sommige dames van het AZC in het zonnetje gezet en kregen ze een roos en een cadeau als bedankje.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.