Advertorial Economie

Spieren voor Spieren en Esports mét elkaar tegen spierziekte

De Esports Game Arena organiseert op 2 juni samen met IT-bedrijf PTI (planning software) en Stichting Spieren voor Spieren een uniek League of Legends toernooi voor het goede doel.

Op 2 juni komen allerlei League of Legends spelers samen in de Esports Game Arena in Alphen aan de Rijn voor een toernooi voor het goede doel. Beginners, gevorderden en zelfs professionele esporters doen individueel mee in deze teamgame en worden willekeurig ingedeeld bij andere teamgenoten. Alle teams strijden daarbij voor de hoofdprijs: vijf gaming chairs van Need for Seat.

Oprichter van de Esports Game Arena, Thomas Runhart: “Dit toernooi is een unieke samenkomst van veel verschillende partijen in de Nederlandse gamewereld. Zo brengen we bij dit mooie evenement gamers van alle niveaus, het goede doel en bedrijven binnen en buiten de gamebranche samen”.

Onder de aanwezigen zijn onder meer esporters van de ‘in de scene’ bekende teams aanwezig: Echo Zulu en Toxic Falcons. Als klap op de vuurpijl is Robin van Galen, voormalig bondscoach van het mannen waterpoloteam van Nederland én oud-waterpolospeler, aanwezig als gastspreker. Een man met een topsportmentaliteit die thema’s aankaart als teamontwikkeling en talentontwikkeling.

Dit unieke evenement vindt plaats van 12:00 tot 19:00 op 2 juni in de Esports Game Arena op Raadhuisstraat 134 en is gratis toegankelijk voor bezoekers.


Meer nieuws

Alphens.nl Magazine gisteren 17:04

Heijmink werkt al 35 jaar bij de politie: ''Mensen zijn mondiger geworden''

Frank Heijmink begon in 1985 zijn loopbaan bij de politie in Alphen aan den Rijn als ‘gewone’ agent op straat. Nu, 35 jaar later en werkzaam in inmiddels zijn vijfde politiebureau, is de 56-jarige Frank alweer zes jaar Operationeel Expert op het thema horeca en ondernemers. “De diversiteit maakt dit vak zo mooi!”

Advertorial Sport gisteren 15:59

Alphen Beweegt en 4Sport organiseren gratis jongerenbootcamp

Heb jij zin om een uur lang het beste uit jezelf te halen? Ben je niet bang om vies te worden, en wil je lekker sporten in de buitenlucht? Dan zien Alphen Beweegt en 4Sport jou volgende week bij de jongerenbootcamp!

Wonen en bouwen gisteren 14:30

Dit jaar eenmalige huurverlaging voor sociale huurwoningen

In 2021 hebben huurders in sociale huurwoningen met een laag inkomen en een hoge huur recht op een eenmalige huurverlaging. De regering kondigde dit vorig jaar aan tijdens Prinsjesdag. Dat is goed nieuws voor een aantal huurders van Woonforte.

Overige gisteren 13:06

Megajacht Vanish vaart door de Rijn

Zaterdagochtend was het weer raak. Door de Rijn voer weer een megajacht, wat zoals gewoonlijk weer veel bekijks trok.