Advertorial Economie

Spieren voor Spieren en Esports mét elkaar tegen spierziekte

De Esports Game Arena organiseert op 2 juni samen met IT-bedrijf PTI en Stichting Spieren voor Spieren een uniek League of Legends toernooi voor het goede doel.

Op 2 juni komen allerlei League of Legends spelers samen in de Esports Game Arena in Alphen aan de Rijn voor een toernooi voor het goede doel. Beginners, gevorderden en zelfs professionele esporters doen individueel mee in deze teamgame en worden willekeurig ingedeeld bij andere teamgenoten. Alle teams strijden daarbij voor de hoofdprijs: vijf gaming chairs van Need for Seat.

Oprichter van de Esports Game Arena, Thomas Runhart: “Dit toernooi is een unieke samenkomst van veel verschillende partijen in de Nederlandse gamewereld. Zo brengen we bij dit mooie evenement gamers van alle niveaus, het goede doel en bedrijven binnen en buiten de gamebranche samen”.

Onder de aanwezigen zijn onder meer esporters van de ‘in de scene’ bekende teams aanwezig: Echo Zulu en Toxic Falcons. Als klap op de vuurpijl is Robin van Galen, voormalig bondscoach van het mannen waterpoloteam van Nederland én oud-waterpolospeler, aanwezig als gastspreker. Een man met een topsportmentaliteit die thema’s aankaart als teamontwikkeling en talentontwikkeling.

Dit unieke evenement vindt plaats van 12:00 tot 19:00 op 2 juni in de Esports Game Arena op Raadhuisstraat 134 en is gratis toegankelijk voor bezoekers.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 19:56

Financiële situatie Alphen aan den Rijn beter dan verwacht

De gemeenteraad moet in juli de financiën van Alphen aan den Rijn bespreken. Het positieve bericht is dat er over 2019 een kleine plus van 3,5 miljoen euro is. Naar verwachting zal dat vanaf 2020 wel anders zijn.

Onderwijs gisteren 17:18

Dit zijn de geslaagde leerlingen van het Scala College

De vlaggen kunnen uit vandaag, op nationale slaagdag! Hier vind je alle geslaagde examenkandidaten van het Scala College (eerste tijdvak) in Alphen aan den Rijn. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Evenementen gisteren 16:52

Zesde editie Triathlon Alphen blijft voorlopig doorgaan

Veel wedstrijden worden geannuleerd in verband met het coronavirus, maar de zesde editie van de Triathlon Alphen vindt voor alsnog gewoon doorgang op 20 september 2020. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Advertorial Horeca gisteren 16:11

Genieten op het vernieuwde terras van Alfreds

Buiten genieten van een hapje en een drankje, het kan weer. Dat de terrassen weer open zijn is iets waar Alfreds zich enorm op had verheugd. Zo kunnen gasten eindelijk het totaal vernieuwde terras komen bewonderen!

Coronavirus in Alphen gisteren 15:38

Eindexamenleerling zijn in coronatijd, hoe is dat?

Vandaag, op nationale slaagdag, zetten we eindexamenleerlingen extra in het zonnetje. Hoe hebben eindexamenleerlingen dit jaar ervaren? Eindexamenleerlingen van het Ashram College delen hun verhaal.