Advertorial Economie

Spieren voor Spieren en Esports mét elkaar tegen spierziekte

De Esports Game Arena organiseert op 2 juni samen met IT-bedrijf PTI en Stichting Spieren voor Spieren een uniek League of Legends toernooi voor het goede doel.

Op 2 juni komen allerlei League of Legends spelers samen in de Esports Game Arena in Alphen aan de Rijn voor een toernooi voor het goede doel. Beginners, gevorderden en zelfs professionele esporters doen individueel mee in deze teamgame en worden willekeurig ingedeeld bij andere teamgenoten. Alle teams strijden daarbij voor de hoofdprijs: vijf gaming chairs van Need for Seat.

Oprichter van de Esports Game Arena, Thomas Runhart: “Dit toernooi is een unieke samenkomst van veel verschillende partijen in de Nederlandse gamewereld. Zo brengen we bij dit mooie evenement gamers van alle niveaus, het goede doel en bedrijven binnen en buiten de gamebranche samen”.

Onder de aanwezigen zijn onder meer esporters van de ‘in de scene’ bekende teams aanwezig: Echo Zulu en Toxic Falcons. Als klap op de vuurpijl is Robin van Galen, voormalig bondscoach van het mannen waterpoloteam van Nederland én oud-waterpolospeler, aanwezig als gastspreker. Een man met een topsportmentaliteit die thema’s aankaart als teamontwikkeling en talentontwikkeling.

Dit unieke evenement vindt plaats van 12:00 tot 19:00 op 2 juni in de Esports Game Arena op Raadhuisstraat 134 en is gratis toegankelijk voor bezoekers.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige vandaag 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten vandaag 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.