Spooktocht en kamperen met MAX in het komend weekend

Op zaterdag 8 augustus organiseert Stichting MAX weer de ‘Nacht van MAX’ in Alphen aan den Rijn. Dit avondprogramma bestaat uit een spooktocht en de mogelijkheid om je tentje op te slaan op het grasveld naast het jongerencentrum/poppodium. Uiteraard alles volgens de geldende maatregelen vanuit het RIVM.

Deelnemers in de leeftijd van 12 tot 18 jaar kunnen zich alleen of per groep opgeven voor de spooktocht en het kamperen. Je bent niet verplicht om aan allebei de activiteiten mee te doen. Verzamelen voor de spooktocht staat gepland op 21.00 uur op het zomerterras voor het gebouw van MAX.

“In vorige zomervakanties hebben we deze nacht al vaker gehouden”, laat een vrijwilliger van MAX weten. “Het leek ons dit jaar een goed idee om het weer te doen, omdat er natuurlijk al zo veel andere toffe dingen voor kinderen niet doorgaan dit jaar.”

Meedoen aan de spooktocht is helemaal gratis, voor de overnachting vraagt MAX een kleine bijdrage (€ 5,-), hiervoor krijg je de dag erna wel een ontbijtje aangeboden.

Aanmelden of meer informatie opvragen kan door te mailen naar: info@max-alphen.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.

Wonen en bouwen vandaag 15:51

Lumen Holland Rijnland opent Respijthuis in Alphen

Een veilige plek voor wie het even tegenzit. Mensen met psychische klachten kunnen vanaf medio oktober terecht in het Respijthuis. Het pand, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 135, wordt zaterdag 10 oktober feestelijk geopend.

Onderwijs vandaag 14:43

Feestelijke uitreiking Anglia-certificaten op het Leerpark

Afgelopen schooljaar hebben zeventien leerlingen van het Groene Hart Leerpark voor het eerst Anglia-examen gedaan, en alle leerlingen zijn geslaagd. Dinsdag 22 september werden de officiële certificaten feestelijk uitgereikt.