Google Maps

Spoorwegovergang Laan der Continenten dicht

In de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 februari wordt de spoorweg op de Laan der Continenten in Alphen afgesloten voor autoverkeer.

Dit betekent dat autoverkeer tussen 23:00 en 5:00 uur gebruik moet maken van een omleidingsroute, welke op onderstaande plattegrond te zien is. Fietsers en hulpdiensten kunnen wel gebruikmaken van de spoorwegovergang.  

Laan der Continenten overgang.JPG


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 12:29

Politie controleert ook op het water

Niet alleen op straat, ook op het water gelden regels in verband met het coronavirus. De politie controleert ook of deze regels worden nageleefd. Maar wat is er wel en wat is er niet toegestaan?

Alphense Zendmast vandaag 11:43

Alphense zendmast kleurt paars voor herdenking Ridderhofdrama

Donderdag 9 april staat in tet teken van de herdenking van het Ridderhofdrama. Dit jaar is het negen jaar geleden dat de schietpartij in het winkelcentrum plaatsvond. Ter nagedachtenis hieraan, kleurt de Alphense zendmast op 9 april paars.

Overige vandaag 10:57

Berenjacht met Hoogvliet supermarkt

Hoogvliet supermarkten is gestart met een variant op de immens populaire berenjacht. De speciale Hoogvliet berenkleurplaat ligt dan gratis klaar en is te downloaden op de Hoogvliet website.

Winkels vandaag 10:18

Openingstijden supermarkten tijdens het paasweekend

Het is bijna Pasen. De winkels hanteren andere openingstijden in dit weekend. Wat altijd handig is om te weten, is welke supermarkten open en/of gesloten zijn, zodat je de laatste boodschappen nog in huis kunt halen! Uitzonderlijk dit jaar is dat supermarkten open mogen op Eerste Paasdag.

Advertorial Sport vandaag 09:35

Stay safe & comfy @ home

We moeten zoveel mogelijk binnenblijven, dat weten we inmiddels wel... Maar wat kun je eraan doen om je dag zo comfortabel mogelijk door te komen? Door een lekkere comfy outfit aan te trekken natuurlijk! Plutosport heeft de leukste musthaves voor je op een rijtje gezet, zodat jij een fashionable chill outfit kunt samenstellen.

Overige vandaag 08:52

Ridderhof: een nieuwe gedicht van de Alphense stadsdichter

Vandaag, op donderdag 9 april, is het negen jaar geleden dat de schietpartij in winkelcentrum De Ridderhof plaatsvond. Ook de Alphense stadsdichter Lisa Veldkamp staat stil bij deze gebeurtenis. Zij schreef daarom het gedicht 'Ridderhof'.