Alphen Vitaal
Advertorial Sport

Sportaanbieders, kom meepraten

Vitale inwoners zitten beter in hun vel en zijn gelukkiger. Goed en veel bewegen, fijne sociale omgang en gezonde voeding op jonge leeftijd voorkomt problemen in een latere fase. Daar zet Alphen Vitaal zich voor in.

Daarom nodigt directeur Sandra Meeuwsen van Alphen Vitaal Alphense sportaanbieders uit om verder in gesprek te gaan over optimalisatie van de ondersteuning en het samen bereiken van mensen. Hoe kan Alphen Vitaal aanbieders nog beter helpen en begeleiden bij de organisatie en maatschappelijke taken? Waar liggen knelpunten en welke maatschappelijke ambities voor sportaanbieders zijn er nog meer in Alphen aan den Rijn? Alphen Vitaal nodigt iedere sportaanbieder uit om mee te praten.

Ligt er nog geen uitnodiging op de mat, meld je dan snel aan. Het programma start woensdag 10 november om 17:00 uur en duurt tot 19:30 uur. Locatie: Limes Sporthal. De inloop is vanaf 16:30 uur en er is de mogelijkheid om broodmaaltijd te nuttigen. Aanmelden: Dominique Smit, d.smit@alphenvitaal.nl, 06-28040172

Deze zomer is Alphen Vitaal gestart met het ontwikkelen en uitbreiden van het Buurtsportcoach-programma in Alphen aan den Rijn. "Dat doen we door sport- en beweegactiviteiten te organiseren, ontmoetingen mogelijk te maken en verbindingen te leggen. Het team groeit, waarmee wij alle expertise in huis hebben om sportaanbieders te helpen. Want er is nog heel wat te winnen. In de verbindingen tussen sportaanbieders onderling, maar ook in de verbinding met het onderwijs, sociaal domein en werkgevers."

Over Alphen Vitaal

Alphen Vitaal is een nieuwe netwerkorganisatie die zich inzet voor een meer gezondheid en vitaliteit in Alphen aan den Rijn. Zij doen dit in opdracht van de gemeente, ten dienste van diverse partijen, bijvoorbeeld scholen en werkgevers, maar zeker ook voor sportaanbieders. Hun droom is dat alle inwoners van onze gemeente fysiek en mentaal vitaal zijn en meedoen in de samenleving.


Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.