Ingezonden
Advertorial Sport

Sportief het nieuwe jaar in!

Het is weer zover... de haat-liefde verhouding met goede voornemens! Met 2023 in het vizier denken veel mensen weer na over hun goede voornemens voor het nieuwe jaar. Waar ga jij voor aankomend jaar: beginnen met hardlopen, jezelf aanmelden bij de sportschool of duik jij meteen op Nieuwjaarsdag het water in? Plutosport.nl helpt je graag een handje.

Is al jouw uitrusting nog in goede staat?

Als je weer gaat beginnen met sporten is het altijd goed om te checken of je huidige sportuitrusting inmiddels niet aan vervanging toe is. Hardlopen op je sneakers of een sportbroek die net te strak zit door alle lekkernijen van de decembermaand is verre van ideaal.  Ook voor degene die aan teamsport doen is het handig om te controleren of alles nog in goede staat is zodat je na de winterstop meteen kan vlammen! Bij Plutosport.nl ben je aan het juiste adres en vind je alles wat je nodig hebt voor de scherpste prijs.

Daag jezelf uit en stel een mooi doel!

Als je net begint met sporten is het de kunst om jezelf uit te blijven dagen. Hierdoor blijft sporten leuk en houd je het langer vol. Wil je bijvoorbeeld beginnen met hardlopen, daag jezelf dan uit door jezelf op te geven voor de 20 van Alphen. Nog genoeg tijd om fit te worden! Wil je wel beginnen met sporten maar is de drempel nog te hoog om naar de sportschool te gaan? Zoek een sportmaatje zodat je elkaar kan motiveren samen te sporten. Wie weet zien we jou over een tijdje meerdere keren per week terug in de sportschool. Meer bewegen is sowieso al een stap in de goede richting zelfs als je niet zo sportief bent zijn er genoeg oplossingen. Ook al is het ’s avonds nog zo donker… kom van die bank af en probeer die 10.000 stappen te halen!

Al sportief bezig? Verbreed jouw sportieve skills!

Er zijn natuurlijk genoeg mensen die het hele jaar door sporten, maar ook hier kan verveling om de hoek komen kijken. Om dit tegen te gaan is het juist leuk om jouw sportieve skills te verbreden. Beoefen daarom eens een andere sport! Een sport die tegenwoordig steeds meer wordt gespeeld is padel. Naast het sportieve randje is het ook nog eens gezellig omdat je met vier mensen in het veld staat. Een beetje balgevoel is ook fijn maar je leert het spelletje snel en voordat je het weet rent je tegenstander van hot naar her.


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.