Ingezonden
Advertorial Sport

Sportief het nieuwe jaar in!

Het is weer zover... de haat-liefde verhouding met goede voornemens! Met 2023 in het vizier denken veel mensen weer na over hun goede voornemens voor het nieuwe jaar. Waar ga jij voor aankomend jaar: beginnen met hardlopen, jezelf aanmelden bij de sportschool of duik jij meteen op Nieuwjaarsdag het water in? Plutosport.nl helpt je graag een handje.

Is al jouw uitrusting nog in goede staat?

Als je weer gaat beginnen met sporten is het altijd goed om te checken of je huidige sportuitrusting inmiddels niet aan vervanging toe is. Hardlopen op je sneakers of een sportbroek die net te strak zit door alle lekkernijen van de decembermaand is verre van ideaal.  Ook voor degene die aan teamsport doen is het handig om te controleren of alles nog in goede staat is zodat je na de winterstop meteen kan vlammen! Bij Plutosport.nl ben je aan het juiste adres en vind je alles wat je nodig hebt voor de scherpste prijs.

Daag jezelf uit en stel een mooi doel!

Als je net begint met sporten is het de kunst om jezelf uit te blijven dagen. Hierdoor blijft sporten leuk en houd je het langer vol. Wil je bijvoorbeeld beginnen met hardlopen, daag jezelf dan uit door jezelf op te geven voor de 20 van Alphen. Nog genoeg tijd om fit te worden! Wil je wel beginnen met sporten maar is de drempel nog te hoog om naar de sportschool te gaan? Zoek een sportmaatje zodat je elkaar kan motiveren samen te sporten. Wie weet zien we jou over een tijdje meerdere keren per week terug in de sportschool. Meer bewegen is sowieso al een stap in de goede richting zelfs als je niet zo sportief bent zijn er genoeg oplossingen. Ook al is het ’s avonds nog zo donker… kom van die bank af en probeer die 10.000 stappen te halen!

Al sportief bezig? Verbreed jouw sportieve skills!

Er zijn natuurlijk genoeg mensen die het hele jaar door sporten, maar ook hier kan verveling om de hoek komen kijken. Om dit tegen te gaan is het juist leuk om jouw sportieve skills te verbreden. Beoefen daarom eens een andere sport! Een sport die tegenwoordig steeds meer wordt gespeeld is padel. Naast het sportieve randje is het ook nog eens gezellig omdat je met vier mensen in het veld staat. Een beetje balgevoel is ook fijn maar je leert het spelletje snel en voordat je het weet rent je tegenstander van hot naar her.


Meer nieuws

Horeca gisteren 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken gisteren 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie 1 dec. 2023 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving 1 dec. 2023 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.