Sportontmoeting 2020 vindt geen doorgang

Ondanks het feit dat de Sportontmoeting na 1 juni gepland staat, heeft de organisatie toch besloten om de Sportontmoeting van 2020 niet door te laten gaan.

“Dat vinden wij als commissie Sportontmoeting uiteraard heel jammer, maar kijkend naar de maatregelen die op dit moment genomen worden zijn we van mening dat dit een verstandig besluit is”, laat de commissie weten. “Natuurlijk is het op dit moment nog onzeker hoe de situatie er na 1 juni uit zal zien, maar als er alweer sportactiviteiten plaats kunnen vinden, dan zullen de verenigingen en de sportbonden zelf gebruik willen maken van deze ruimte.”

De commissie gaat kijken wat de mogelijkheden zijn om de Sportontmoeting later dit jaar plaats te laten vinden. “Wij gaan de komende periode nadenken of er nog een activiteit vanuit de Sportontmoeting in het tweede deel van 2020 plaats kan vinden. Dat zal dan geen evenement worden van twee weken, maar mogelijk wel een sportief samenkomen met de Alphense sportverenigingen.”

Volgend jaar staat de Sportontmoeting in ieder geval weer op de planning. “Uiteraard is de Sportontmoeting in 2021 weer terug. Maar voor nu wensen we iedereen veel gezondheid en wijsheid toe in de komende periode”, aldus de commissie.

Vanwege het coronavirus zijn meerdere evenementen in Alphen afgelast. Hier vind je een overzicht.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!

Gemeente vandaag 16:48

Burgerzaken op zaterdag gesloten

Vanwege de maatregelen die zijn genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werkt Burgerzaken op dit moment alleen op afspraak. 

Alphens Restaurantweek vandaag 16:21

Alphens Restaurantweek bij jou thuis: Wijnbar&Zo

De Alphens Restaurantweek bij jou thuis is volop bezig. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met het aanbod van onze wijnspecialist: Wijnbar&Zo.

Gemeente vandaag 15:46

Project Aquathermie Planetenbuurt weer een stap dichterbij

Samen met woningcorporatie Woonforte, ziekenhuis Alrijne, verpleeghuis Oudshoorn,​ Stichting Driehoorne, het Scala College en Hoogheemraadschap van Rijnland ondertekent​ Gemeente Alphen aan den Rijn de intentieovereenkomst ‘Duurzame warmte Planetenbuurt’.​ Daarmee is de​ volgende grote stap in het project Aquathermie gezet.​ 

Verkeer en vervoer vandaag 15:17

Treinverkeer Alphen-Gouda gestremd

Momenteel rijden er geen treinen tussen Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in verband met een seinstoring.