Sportontmoeting keert volgende maand terug

Van 12 t/m 21 juni zal de 44e Sportontmoeting plaatsvinden in Alphen aan den Rijn. Voor wie de Sportontmoeting niet kent: Gedurende anderhalve week ga je 's avonds als team sporten beoefenen die je normaal niet doet. Het doel is de sport en bijbehorende vereniging te leren kennen en met de andere Alphense sporters een leuke en vooral sportieve avond te hebben. 

Dit jaar zullen zestien Alphense sportverenigingen deelnemen aan het evenement. Inmiddels is het programma bekend.

Programma

Woensdag 12 juni wordt er afgetrapt met het onderdeel zwemmen, voorafgegaan door de opening van de Sportontmoeting. De eerste week staan ook beachvolleybal en darts op het programma. In de tweede staan dan voetbal, petanque, tennis en de puzzelrit op het programma. Op vrijdag 21 juni wordt de Sportontmoeting afgesloten met het verrassingsonderdeel. Die avond is er een kort programma, zodat er aansluitend om 21:00 uur samen gekeken kan worden naar de wedstrijd Nederland – Frankrijk op het EK voetbal.

Deelnemende verenigingen 

De deelnemende verenigingen dit jaar zijn: AAV ’36, Alphense Boys, Alphense Roeivereniging, Alphia, ARC, ATTC, BC Limes, Boks & Fit, Castellum, DOS, Have Fun, Les Pointeurs, STC De Rijnstreek, TEAN, Tempo en Zegerplas. Wil je meedoen, informeer dan bij de ploegleider van jouw vereniging naar de mogelijkheden.

Meer weten en/of op de hoogte blijven? Volg de Sportontmoeting op Facebook en Instagram.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.