BOOST

Sportspectrum Next zorgt voor vertier met een speciaal zomerprogramma

Nu de zomervakantie voor de basisscholen is begonnen, is Sportspectrum Next ook gestart met het zomerprogramma. Zowel voor jonge kinderen (0-12) als voor de oudere jeugd (12-27) bieden zij de hele zomer sporten en spellen aan.

Veel kinderen doen in de zomer mee met de Huttenbouw of het VakantieSpel. Dit jaar kan dit helaas niet in de traditionele vorm plaatsvinden, daarom worden er alternatieven aangeboden. Zo ook door Sportspectrum Next, dat onderdeel uitmaakt van Boost. “Met ons aanbod bieden we leuke alternatieven om kinderen bezig te houden, want het is belangrijk dat zij wel blijven bewegen. Daarom organiseren we de hele zomervakantie lang leuke activiteiten. En dat doen we niet alleen voor jonge kinderen, maar ook voor de oudere jeugd", vertelt coördinator Robert-Jan van der Meulen.

Uitdagende activiteiten

Op de activiteiten wordt breed ingezet, dus er is veel mogelijk. “We nemen altijd genoeg materiaal mee, waardoor er eigenlijk van alles gedaan kan worden. Regelmatig wordt er gekozen voor voetbal, maar we organiseren ook genoeg andere activiteiten. Voor kinderen is het vaak juist leuk om nieuwe sporten of spellen uit te proberen. Daar krijgen ze bij ons genoeg tijd en ruimte voor.” De activiteiten worden door heel de gemeente Alphen aan den Rijn georganiseerd, op alle doordeweekse dagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, en vrijdag.

Bij Sportspectrum Next werken daarbij ook nog eens allemaal vakdocenten, gespecialiseerd in bewegingsonderwijs. Robert-Jan vertelt: “Dit is een groot voordeel, want we weten allemaal precies waar we mee bezig zijn. We luisteren naar de behoefte van de kinderen en de jeugd en weten dit vervolgens om te zetten naar uitdagende activiteiten. Voor alle vakdocenten is sport een passie in het leven, dus dit is echt de plek waar we ons thuis voelen. We hebben allemaal onze plek gevonden bij Sportspectrum Next, en als we dan ook nog de blije gezichten van de kinderen zien, dan is dat helemaal geweldig.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels gisteren 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige gisteren 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek 8 aug. 2020 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!