Square Mode in Ridderhof heropend

 

Square Mode in winkelcentrum Ridderhof is vrijdag officieel heropend. De modezaak is omgedoopt tot Sandra's Square Mode. Sandra Lindeman heeft de winkel overgenomen.

Op 9 april kwam er plotseling een einde aan Margriet ter Haars leven. De 68-jarige Alphense werd van dichtbij doodgeschoten door Tristan van der Vlis. Zij was zijn laatste dodelijke slachtoffer.

De winkel was sinds april wel weer open, maar nu heeft Lindeman de dameskledingzaak officieel overgenomen en heropend. Dat gebeurde vrijdag rond 15.00 uur. Aansluitend vond een modeshow plaats in winkelcentrum Ridderhof.

Margriet ter Haar is een Held van de Ridderhof. Ze kreeg vorige maand postuum de zilveren Carnegie-medaille. Zij heeft Ridderhof-bezoekers beschermd door voor de deur van haar winkel te staan, zodat schutter Tristan van der Vlis niet naar binnen kon. Zij heeft dat met de dood moeten bekopen, want de 24-jarige Alphenaar heeft haar doodgeschoten.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.