Parkvilla
Advertorial Cultuur

Stand-up comedian Wouter Monden in Parkvilla

Zaterdag 22 februari is bij Parkvilla de show ‘Zomaar’ van Wouter Monden te zien. De stijl van deze stand-up comedian, tekstschrijver en roastmaster is toegankelijk, scherp, hard en met veel ruimte voor snelle interactie.

Aan de hand van vragen van zijn dochter heeft hij een spervuur aan grappen over onder andere kickboksles met huisvrouwen, verhuizen naar het platteland en verkleinwoorden. Monden schrijft ook mee aan Dit Was Het Nieuws, de Comedy Central Roast van Johnny de Mol en speelt regelmatig bij het Comedy Café Amsterdam.

In november 2010 won Wouter de juryprijs van de Culture Comedy Award. Daarna is hij nooit meer van de Nederlandse en Belgische podia afgegaan.

Kijk voor kaarten en meer informatie op www.parkvilla.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 11:17

Alle boeren verzamelen op Oranje Nassausingel

Op woensdagochtend 19 februari verzamelden meerdere boeren zich op de Oranje Nassausingel in Alphen. Dit om met zijn allen naar Den Haag te gaan, waar de boeren vandaag opnieuw protesteren.

Gemeente vandaag 09:50

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Gemeente vandaag 09:02

Drie ton voor fietsonderzoeken en fietsprojecten

Het college van burgemeester en wethouders stelt € 300.000 beschikbaar voor fietsonderzoeken en fietsprojecten. Hierbij wordt onder andere geld uitgetrokken om fietsers veiliger over de Afrikalaan, Amerikalaan en de Magazijnweg in Alphen te kunnen laten rijden, waar nu regelmatig ongelukken gebeuren.

Advertorial Overige gisteren 17:16

Acht tips voor een goede LinkedIn foto

Een goede LinkedIn profielfoto is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor jouw (online) reputatie. Dit is namelijk het eerste wat een werkgever of klant ziet op LinkedIn of andere social media. En natuurlijk wil je dan wel een goede (eerste) indruk maken. Wil je zelf een goede LinkedIn foto maken met je telefoon? Nikki Hoff van Studio86 geeft je hier graag tips voor!