Parkvilla
Advertorial Cultuur

Stand-up comedian Wouter Monden in Parkvilla

Zaterdag 22 februari is bij Parkvilla de show ‘Zomaar’ van Wouter Monden te zien. De stijl van deze stand-up comedian, tekstschrijver en roastmaster is toegankelijk, scherp, hard en met veel ruimte voor snelle interactie.

Aan de hand van vragen van zijn dochter heeft hij een spervuur aan grappen over onder andere kickboksles met huisvrouwen, verhuizen naar het platteland en verkleinwoorden. Monden schrijft ook mee aan Dit Was Het Nieuws, de Comedy Central Roast van Johnny de Mol en speelt regelmatig bij het Comedy Café Amsterdam.

In november 2010 won Wouter de juryprijs van de Culture Comedy Award. Daarna is hij nooit meer van de Nederlandse en Belgische podia afgegaan.

Kijk voor kaarten en meer informatie op www.parkvilla.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 17:24

Domper voor De Zeeger: restaurant moet minimaal drie weken sluiten

Dat horecagelegenheden vanaf vandaag om 22:00 uur de deuren moeten sluiten was een teleurstelling voor de branche, maar Restaurant de Zeeger krijgt te maken met een nog grotere domper. Omdat zij op een commercieel sportcomplex gevestigd zijn, moeten zij de deuren vanaf 18:00 uur voor minimaal drie weken sluiten.

Politiek gisteren 16:36

Project aquathermie Planetenbuurt krijgt EU-subsidie

De pilot om een deel van de Planetenbuurt met water te verwarmen, is succesvol. Inmiddels is via de provincie Zuid-Holland een EU-subsidieaanvraag gedaan en deze is gehonoreerd. Tien gemeenten nemen deel aan het project.

Politiek gisteren 15:17

Alphense horecaterrassen mogen hele winter open

In het kader van de coronamaatregelen, waardoor onder meer de horecaondernemers zwaar zijn getroffen, is het gebruik van terrassen in de zomer versoepeld. Burgemeester Liesbeth Spies meldt dat de terrasvergunningen de hele winter zullen gelden.