Stappentellers voor de jongste deelnemers 20 van Alphen

Om de jonge deelnemers extra te motiveren, deelde Junis stappentellers uit. De stappentellers werden enthousiast ontvangen. De kinderen hielden fanatiek bij hoeveel stappen zij tijdens de 1 km, de 2,5 km of de 5 km hebben gezet.

Er waren velen trotse gezichten! “De kinderen renden al rond terwijl de wedstrijd nog niet eens was begonnen,” aldus een ouder.

Hardloopclinics en hardlooptips
Ook dit jaar gaf professioneel hardloper Barry Spaargaren op verschillende locaties hardloopclinics aan de BSO-kinderen. Daarnaast nam hij korte video’s op, waarin hij hardlooptips geeft. Denk hierbij aan het gebruiken van stevige hardloopschoenen. Kan je kind voor een volgend hardloopevenement nog goede tips gebruiken? Dan kun je deze via de hoogtepunten op de Instagram pagina van Junis bekijken.

Lekker bewegen is gezond
Junis Kinderopvang vindt bewegen erg belangrijk. "Met leuke, sportieve activiteiten als deze stimuleren we de kinderen om lekker te bewegen en mee te doen aan sportevenementen zoals de 20 van Alphen."


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!