Phatfour B.V.
Advertorial Verkeer en vervoer

Start het nieuwe jaar op volle snelheid met de nieuwjaarsactie van Bike Center Alphen!

Fatbikes hebben sinds 2023 een enorme opmars gemaakt in de markt, vooral onder de jongeren. Eerst alleen in Amsterdam maar ondertussen veroveren ze ook terrein in Alphen aan den Rijn. Om die reden heeft Bike Center Alphen een speciale nieuwjaarsactie opgezet.

Fatbikes zijn off-road fietsen met brede banden, speciaal ontworpen om te rijden op zachte en losse ondergronden. Ze rijden comfortabel, zien er leuk uit en zijn vaak aanzienlijk goedkoper dan de reguliere e-bikes. De populariteit van deze fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen, ook onder de inwoners van Alphen.

Actie

Bike Center Alphen wilt meer mensen kennis laten maken met de fatbikes van Phatfour. Start het nieuwe jaar op volle snelheid met deze te gekke actie!

Profiteer van een tijdelijke korting op de FLX van Phatfour, beschikbaar vanaf €2489. Naast de FLX biedt Bike Center Alphen ook de FLB aan, te koop vanaf €2295. Bovendien is er één FLB-demo beschikbaar als speciale aanbieding voor €1795. Wees er snel bij, want op=op!

Deze aanbieding is tijdelijk geldig en geldt zolang de voorraad strekt. Neem contact op via 0172-492959 of kom langs in de winkel van Bike Center Alphen op de Antonie van Leeuwenhoekweg 27.

Mis deze kans niet!


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 16:03

Groei deze zomer met Let's Recruit!

De zomer is aangebroken! De tijd om na te denken over nieuwe stappen in je carrière: wil je je in je huidige gebied ontwikkelen of ben je klaar voor een switch? Let’s Recruit! houdt je via Instagram op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod. Volg ze nu en maak kans op een zomerse prijs! 

Maatschappelijk vandaag 14:35

Ladies Circle Groene Hart overhandigt cheque van 1.000 euro aan het Jeroen Heitzman Accufonds

Met de Circle Cycle ’24 heeft Ladies Circle Groene Hart € 1000 bijeen gefietst voor het Jeroen Heitzman Accufonds van de Alphense Fietsmaatjes. Op zondag 21 april fietsten vijfenveertig gesponsorde deelnemers deze tocht van 24 kilometer langs de mooiste plekken rondom Alphen aan den Rijn. Dat leverde een cheque van € 1000 euro op, die op 12 juli door Marjon van Rijs en Emmy Rijnsburger aan het fonds is overhandigd.

Overige vandaag 13:42

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn groot succes

Op woensdag 2 juli vond er een waardevolle en informatieve scootmobielcursus plaats bij Atletiekvereniging AAV'36. Deze cursus, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) Alphen aan den Rijn in samenwerking met Welzorg, Vegro en Ergozorg, bood scootmobielgebruikers de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren en hun kennis van verkeersregels op te frissen. Daarnaast konden deelnemers die nog niet over een eigen scootmobiel beschikten er kennis mee maken.

Maatschappelijk vandaag 12:08

Wheels 4 Rescue schenkt ambulance aan ziekenhuis in Gambia

Tijdens hun vakantie in Gambia zagen Sjaak en Hester Zevenhoven de zorgwekkende staat van de gezondheidszorg. Veel ziekenhuizen zijn verouderd, slecht uitgerust en kampen met een tekort aan medicijnen en gekwalificeerd personeel, wat leidt tot hoge kosten en beperkte toegang tot zorg. De kinder- en moedersterftecijfers behoren tot de hoogste ter wereld door een gebrek aan prenatale zorg en gezondheidseducatie.

Verkeer en vervoer vandaag 10:29

Vakantiedrukte: Tips voor een soepele reis op Zwarte Zaterdag

Zaterdag 20 juli is het weer zover: Zwarte Zaterdag. Deze dag staat bekend als een van de drukste verkeersdagen van het jaar, wanneer miljoenen Europeanen massaal op vakantie gaan. De wegen naar populaire vakantiebestemmingen, zoals Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië, raken overvol en files zijn onvermijdelijk.