S2X
Advertorial Sport

Start je wintersport voorbereiding gewoon in Alphen aan den Rijn

De kerstvakantie komt dichterbij en de eerste sneeuw in de Alpen wordt eindelijk verwacht! Begin daarom met je vakantie voorbereidingen bij Ski & Snowboard Xperience in Alphen aan den Rijn. Of je nu wil leren skiën, je techniek wil verbeteren, op zoek bent naar een nieuwe wintersport outfit of materiaal wil laten onderhouden of huren, S2X helpt je graag.

Met persoonsgerichte ski- & snowboardlessen voor zowel beginnende als (ver)gevorderde kinderen en volwassenen heeft S2X een veelzijdig lesprogramma dat aangepast wordt aan het niveau van de deelnemer. De leraar is altijd vlakbij en skiet of snowboard vaak mee waardoor je direct gecorrigeerd wordt. Om deze reden is de kans op blessures minimaal, want de leraar beschikt ook over een mobiele noodstop. De leraar kan naast de snelheid ook de steilte aanpassen aan het niveau van de cursisten.

Voordelen van lessen bij Ski & Snowboard Xperience

  • Techniek leren in een kortere tijd.
  • Conditieverbetering door de intensiteit.
  • Les krijgen in je eigen taal.
  • Spiegelwand voor zelfcorrectie.
  • Geschikt voor alle niveaus.
  • Minimale kans op blessures.
  • De leraar is altijd dichtbij.
  • Directe en individuele aanwijzingen.
  • Les nemen wanneer het jou uitkomt.

Meer informatie of een introductieles inplannen? Neem een kijkje op de website of neem direct contact op via 0172 – 218333 of info@s2x.nl.

Ook voor je nieuwe wintersport outfit, het onderhouden van je materiaal of het huren van materiaal ben je bij S2X en Mountain Lifestyle aan het juiste adres. De winkel is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Online shoppen is ook mogelijk via www.mountainlifestyle.nl


Meer nieuws

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.