Advertorial Werken

Start ook als verzorgende in het Groene Hart!

Werken bij WIJdezorg, dat is werken in een zorgorganisatie waar je elkaar kent en waar iedereen ertoe doet. Kwaliteit en vernieuwing vinden ze heel belangrijk en ze investeren volop in opleidingen en zorginnovaties. 

Wil je graag aan de slag bij een zorgorganisatie waar de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat en waarin je niet ‘een van zovelen’ bent? Vanuit de zeven zorglocaties midden in het Groene Hart biedt WIJdezorg persoonlijke zorg en service aan ouderen en andere zorgvragers. Daarbij is het dorpse karakter, de gemoedelijke sfeer en de kleinschalige en lokale aanpak kenmerkend voor WIJdezorg.

WIJdezorg zoekt voor diverse functie enthousiaste collega’s:

  • Verzorgende niveau 3 bij één van onze zorglocaties
  • Verzorgende niveau 3 thuiszorg
  • Verzorgende niveau 3 nachtzorg
  • Verzorgende IG niveau 3 bij één van onze zorglocaties
  • Verzorgende IG niveau 3 thuiszorg
  • Verzorgende IG niveau 3 nachtzorg

Spreekt dit je aan? Ga naar https://www.werkenbijwijdezorg.com/vacatures/?_functiegroep=verzorgende en start ook als verzorgende in het Groene Hart.

Voor meer informatie kun je ook altijd even contact opnemen met Debby van de afdeling werving en selectie.

Werving & selectie
Debby Pronk
06-12797447 (bellen en WhatsApp)
werken@wijdezorg.com 


Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:59

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 12 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van boerenprotesten bij de PI Alphen en gedumpte containers met drugsafval tot aan een beschermde waterspitsmuis die Van der Valk in de weg zit. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Theater vandaag 15:33

Peter Pannekoek en Simone Kleinsma vervroegd in de verkoop

De voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen dat in september van start gaat, zijn in volle gang. Hoewel het programma pas in mei bekend wordt gemaakt, kondigt Theater Castellum alvast twee grote namen aan: Peter Pannekoek komt in 2024 terug met ‘DNA’ en Simone Kleinsma is te zien in de gloednieuwe musical comedy ‘De Hospita’. Beide voorstellingen gaan vervroegd in de verkoop.

Oud Alphen vandaag 14:02

Oud Alphen: de vernieuwde Hofbrug was een ‘groote verbetering’

Wist jij dat je vroeger over de Hofbrug moest om naar het Hof van Alfen te gaan? Deze brug lag tussen de huidige Julianastraat en Prins Hendrikstraat. In de jaren ’30 werd de Hofbrug verbreed om het ook toegankelijk te maken voor auto’s.