Advertorial Werken

Start ook als verzorgende in het Groene Hart!

Werken bij WIJdezorg, dat is werken in een zorgorganisatie waar je elkaar kent en waar iedereen ertoe doet. Kwaliteit en vernieuwing vinden ze heel belangrijk en ze investeren volop in opleidingen en zorginnovaties. 

Wil je graag aan de slag bij een zorgorganisatie waar de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat en waarin je niet ‘een van zovelen’ bent? Vanuit de zeven zorglocaties midden in het Groene Hart biedt WIJdezorg persoonlijke zorg en service aan ouderen en andere zorgvragers. Daarbij is het dorpse karakter, de gemoedelijke sfeer en de kleinschalige en lokale aanpak kenmerkend voor WIJdezorg.

WIJdezorg zoekt voor diverse functie enthousiaste collega’s:

  • Verzorgende niveau 3 bij één van onze zorglocaties
  • Verzorgende niveau 3 thuiszorg
  • Verzorgende niveau 3 nachtzorg
  • Verzorgende IG niveau 3 bij één van onze zorglocaties
  • Verzorgende IG niveau 3 thuiszorg
  • Verzorgende IG niveau 3 nachtzorg

Spreekt dit je aan? Ga naar https://www.werkenbijwijdezorg.com/vacatures/?_functiegroep=verzorgende en start ook als verzorgende in het Groene Hart.

Voor meer informatie kun je ook altijd even contact opnemen met Debby van de afdeling werving en selectie.

Werving & selectie
Debby Pronk
06-12797447 (bellen en WhatsApp)
werken@wijdezorg.com 


Meer nieuws

Sport vandaag 16:41

Alphense tweeling wint Rijswijkse wielermeerdaagse

In Rijswijk ging de jeugd drie dagen lang de strijd tegen elkaar aan op de racefiets tijdens de Rijkswijkse wielermeerdaagse. De Alphense Quinty en Sanne Keijzer kwamen ook in actie.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 14:12

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder

Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.

Politiek plein vandaag 12:34

Extra inzet voor arbeidsparticipatie

Wethouder Anouk Noordermeer heeft toegezegd dit jaar met een ambitieus plan te komen om de arbeidsparticipatie in Alphen aan den Rijn te vergroten. Dit deed ze in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni, naar aanleiding van een amendement dat GroenLinks en PvdA hierover indienden.