Advertorial Werken

Start ook als verzorgende in het Groene Hart!

Werken bij WIJdezorg, dat is werken in een zorgorganisatie waar je elkaar kent en waar iedereen ertoe doet. Kwaliteit en vernieuwing vinden ze heel belangrijk en ze investeren volop in opleidingen en zorginnovaties. 

Wil je graag aan de slag bij een zorgorganisatie waar de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat en waarin je niet ‘een van zovelen’ bent? Vanuit de zeven zorglocaties midden in het Groene Hart biedt WIJdezorg persoonlijke zorg en service aan ouderen en andere zorgvragers. Daarbij is het dorpse karakter, de gemoedelijke sfeer en de kleinschalige en lokale aanpak kenmerkend voor WIJdezorg.

WIJdezorg zoekt voor diverse functie enthousiaste collega’s:

  • Verzorgende niveau 3 bij één van onze zorglocaties
  • Verzorgende niveau 3 thuiszorg
  • Verzorgende niveau 3 nachtzorg
  • Verzorgende IG niveau 3 bij één van onze zorglocaties
  • Verzorgende IG niveau 3 thuiszorg
  • Verzorgende IG niveau 3 nachtzorg

Spreekt dit je aan? Ga naar https://www.werkenbijwijdezorg.com/vacatures/?_functiegroep=verzorgende en start ook als verzorgende in het Groene Hart.

Voor meer informatie kun je ook altijd even contact opnemen met Debby van de afdeling werving en selectie.

Werving & selectie
Debby Pronk
06-12797447 (bellen en WhatsApp)
werken@wijdezorg.com 


Meer nieuws

Advertorial Theater vandaag 09:22

De Dansers opent het nieuwe dansseizoen in Castellum

Ze staan op de voorkant van de brochure en trappen het dansseizoen van Theater Castellum af: De Dansers. Een gezelschap uit Utrecht dat bekendstaat om hun dansconcerten met energieke moderne dans en livemuziek. Op dinsdag 26 september komt de groep dansers en muzikanten naar Alphen aan den Rijn met hun nieuwste voorstelling ‘Hush’.

Sport vandaag 08:02

Droomstart voor Alphia in de 2e klasse C

Alphia heeft de droomstart van de nieuwe competitie in de 2e klasse C te pakken. De oranjehemden wonnen de eerste wedstrijd met 4-2 van het Wassenaarse SVC'08. 

Sport vandaag 07:56

Belangrijke overwinning ARC 1

Op het Jan Ory Voetbalcomplex heeft ARC 1 een belangrijke 0-1 overwinning behaald op AFC'34. Uiteindelijk was in minuut 72 Yassin Kaabouni de gevierde man.