Advertorial Werken

Start ook als verzorgende in het Groene Hart!

Werken bij WIJdezorg, dat is werken in een zorgorganisatie waar je elkaar kent en waar iedereen ertoe doet. Kwaliteit en vernieuwing vinden ze heel belangrijk en ze investeren volop in opleidingen en zorginnovaties. 

Wil je graag aan de slag bij een zorgorganisatie waar de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat en waarin je niet ‘een van zovelen’ bent? Vanuit de zeven zorglocaties midden in het Groene Hart biedt WIJdezorg persoonlijke zorg en service aan ouderen en andere zorgvragers. Daarbij is het dorpse karakter, de gemoedelijke sfeer en de kleinschalige en lokale aanpak kenmerkend voor WIJdezorg.

WIJdezorg zoekt voor diverse functie enthousiaste collega’s:

  • Verzorgende niveau 3 bij één van onze zorglocaties
  • Verzorgende niveau 3 thuiszorg
  • Verzorgende niveau 3 nachtzorg
  • Verzorgende IG niveau 3 bij één van onze zorglocaties
  • Verzorgende IG niveau 3 thuiszorg
  • Verzorgende IG niveau 3 nachtzorg

Spreekt dit je aan? Ga naar https://www.werkenbijwijdezorg.com/vacatures/?_functiegroep=verzorgende en start ook als verzorgende in het Groene Hart.

Voor meer informatie kun je ook altijd even contact opnemen met Debby van de afdeling werving en selectie.

Werving & selectie
Debby Pronk
06-12797447 (bellen en WhatsApp)
werken@wijdezorg.com 


Meer nieuws

Advertorial Politiek plein gisteren 20:34

Minister Van Gennip en CDA-lijsttrekker Berendsen spreken op avond in Hazerswoude-Dorp

Met de verkiezingen voor het Europees Parlement voor de deur (op 6 juni aanstaande) organiseren de gezamenlijke CDA-afdelingen in het Groene Hart een verkiezingsavond op dinsdag 21 mei met lijsttrekker Tom Berendsen en een aantal kandidaten. Ook minister van Sociale zaken en werkgelegenheid Karien van Gennip zal tijdens de avond spreken, evenals de nieuwe regionale voorzitter van LTO, Kees Captein.

Advertorial Overige gisteren 14:16

De kracht van frequentie bij het SamenhuiS

Kanker kan je leven flink op z’n kop zetten. Het is onzeker wat je te wachten staat, hoe je toekomst eruit ziet. Door de hele rollercoaster kan je jezelf en het vertrouwen in je lichaam behoorlijk kwijt raken. Alles staat op ‘overleven’. Wat helpt jou om je beter te voelen?

Advertorial Evenement gisteren 09:54

Bestel snel je pre-order ticket voor Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni wordt het tijd voor een heerlijk Hollands feestje met topartiesten! Kom gezellig langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets vliegen de deur uit! Voor de vroege vogels is er een echte Hollandse deal voor slechts €14,95! Sla snel je kaartjes in, want hierna zijn alleen nog de early bird tickets beschikbaar voor €22,50.

Advertorial Winactie Actie 19 mei 2024 16:24

Win een zes weken afvalprogramma ter waarde van €330

Sport-zorg geeft aan twee gelukkige mensen de kans om een zes weken durend afvalprogramma te volgen ter waarde van €330! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Romeinen 19 mei 2024 13:15

De Romeinse limesweg ligt nog altijd onder de grond

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft veel Romeinse voorwerpen opgegraven. Er is echter geen enkele ruïne te zien. Maar, er is wel een Romeinse weg die onder de grond nog altijd gewoon bestaat. Het is deze limesweg die langs de Oude Rijn regelmatig tevoorschijn komt als er aan een modern bouwproject wordt begonnen.