Start seizoen Omniskaters Alphen aan den Rijn

De OMNI Skaters starten weer op 2 april a.s. In april starten we iedere dinsdagavond om 19.00 uur op de parkeerplaats bij de Chinese Palace aan de Zegerplas tegenover Amigo, Burg. Bruinsslotsingel 9 en iedere vrijdagavond starten we tegenover de Scania, Tankval (vlakbij Mc Donalds), in Kerk en Zanen vanaf mei starten we om 19.30 uur. Er wordt wekelijks gereden in groepen van verschillend niveau, met bijbehorende afstanden en tempo. Voor ieder wat wils.

Beginnerscursus en begeleiding beginnende toerskaters!
Voor de beginnende skater wordt een beginnerscursus georganiseerd. Deze cursus start op 18 april a.s. Je kunt je opgeven, of meer informatie vragen, door te mailen naar info@omniskaters.nl.

Voor nieuwe leden en beginnende toerskaters organiseert de vereniging iedere eerste vrijdagavond van de maand tochten onder gestructureerde begeleiding. Startplaats Tankval (vlakbij Mc Donalds), Kerk en Zanen. Kom kennismaken en skate een keer mee. Geef je op via info@omniskaters.nl

Gratis Remtraining in Nationale Sportweek
“Wie graag wil skaten maar nog niet goed kan remmen voelt zich vaak onzeker. Voor hen organiseren wij op zaterdag 20 april een gratis remtraining om 14.00 uur op de Wielerbaan van Avanti, Amerikalaan 163 in Alphen aan den Rijn” aldus Eveline van Muiswinkel, de voorzitter van de vereniging.

Gedurende een uur krijgen de deelnemers verschillende remtechnieken aangeleerd. De training wordt gegeven door een ervaren skatetrainer.

Toertocht in Nationale Sportweek
“Het geleerde kan de deelnemer de volgende dag in de praktijk brengen”. Op zondag 21 april starten we om 10.00 uur voor een tocht(je) door de polder. Startlocatie is Avanti. Deze tocht wordt begeleid door ervaren skaters. “Iedereen die wil weten hoe het is om met een groep te skaten kan aan deze tocht deelnemen. Er is een tocht van 10 en 30 km.

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom bij de remtraining. Een helm-, pols-, knie-, en elleboogbescherming is noodzakelijk voor je veiligheid. Een helm is eventueel te leen, dit kun je doorgeven bij aanmelding. Belangstellenden voor de remtraining en de toertocht kunnen zich vooraf aanmelden door een mail te sturen naar info@omniskaters.nl. Zij ontvangen bericht als er wijzigingen zijn in verband met weersomstandigheden. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.