MediaLane
Advertorial Theater

Start theaterseizoen 2023/2024

De voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen zijn in volle gang! Het programma is samengesteld, de brochure wordt gedrukt en Theater Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend seizoen.

Een aantal voorstellingen is al in de verkoop, zoals Peter Pannekoek, #PERFECT en Simone Kleinsma’s nieuwe musical. Het duurt niet lang meer voordat de rest van het aanbod online komt en de kaartverkoop van start gaat. Hieronder staan alle belangrijke data met betrekking tot de start van seizoen 23/24.

Nieuwe programma online

Vanaf vrijdag 5 mei (einde dag) zijn alle voorstellingen van het nieuwe seizoen zichtbaar op de website van Castellum. Echter, deze zijn nog niet te boeken.

Seizoenspresentatie

De feestelijke bekendmaking van het programma vindt plaats op maandag 8 mei, aanvang 20:15 uur. Hét voorproefje van het nieuwe seizoen inclusief tips van de directeur/programmeur, livemuziek en een vleugje cabaret. Kaarten á € 12,50 per stuk zijn nu te koop.

Brochure

De brochure verschijnt dinsdag 9 mei. Vanaf dat moment is deze op te halen tijdens de openingstijden van de kaartverkoopbalie.

Start kaartverkoop VIPs

VIPs van Castellum genieten van een aantal voordelen. Een daarvan is met voorrang kaarten bestellen. De online kaartverkoop voor VIPs start dinsdag 9 mei om 10:00 uur. Ook VIP worden? Kijk voor meer informatie op www.theatercastellum.nl.

Start reguliere kaartverkoop

Vanaf vrijdag 12 mei 10:00 uur kan iedereen online kaarten bestellen. Kaartverkoop via de balie van de theaterkassa is mogelijk op 12, 13 en 14 mei van 12:00 tot 14:00 uur.

Het belooft een mooi, vol en gevarieerd nieuw seizoen te worden. Maak het mee!


Meer nieuws

Gemeente gisteren 17:30

Gespannen sfeer bij bijeenkomst tijdelijke huisvesting Steekterweg

Woensdagavond vond een informatiebijeenkomst over tijdelijke opvang voor Oekraïners aan de Steekterweg plaats. Dit omdat er onder bewoners onrust heerst over de locatie en de aantallen die opgevangen zullen worden. Het werd een verhitte avond.

Evenementen gisteren 16:23

Kaartverkoop Zomerspektakel gesloten: vrijdagavond volledig uitverkocht

Nog heel even en dan is het weer zover: het Zomerspektakel aan het Meer. Met elk jaar zo’n 70.000 bezoekers in één weekend belooft het ook dit jaar een knallende editie te worden. Dat Alphenaren er zin in hebben blijkt uit de kaartverkoop; de tickets voor de vrijdagavond zijn volledig uitverkocht.

Advertorial Sport gisteren 14:03

Padellen met jouw sportvereniging bij Sunset Padel

Het sportseizoen zit er voor veel sportclubs (bijna) op. Stilzitten doe je natuurlijk niet, dus probeer eens een andere toffe sport en blijf lekker fit. Kom padellen bij Sunset Padel met je teamgenoten! Sportverenigingen kunnen nu tot 1 juli gebruik maken van een speciale actie. 

Calamiteiten gisteren 12:52

Ambulancedienst waarschuwt voor valse meldingen: “Besef welke gevolgen het heeft”

Afgelopen weekend kreeg de ambulancedienst een melding van een vermeende reanimatie. Eenmaal aangekomen bij de desbetreffende woning bleek het om een valse melding te gaan. De ambulancedienst neemt je mee in hun belevenis van die dag. “Besef jij welke gevolgen het heeft als je denkt een grapje met iemand uit te halen?”

Evenementen gisteren 11:41

Alles wat je moet weten voordat je naar het Zomerspektakel aan het Meer gaat

Het Zomerspektakel aan het Meer staat voor de deur. De laatste 100 kaarten zijn gisteren in de verkoop gegaan en de organisatie verwacht vandaag uit te kopen. Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid naar het festival kunt gaan, hebben we alle essentiële informatie voor je op een rijtje gezet.