Alfreds
Advertorial Horeca

Stay healthy met de lekkere en gezonde maaltijden van Alfreds

Here we go again… Niemand, maar dan ook niemand, kan zonder de gezelligheid van eten en drinken. Daarom komt Alfreds uiteraard weer naar jullie toe. En ook dit keer onderscheidt Alfreds zich weer. In het kader van Be Fit, Stay Healthy, heeft Alfreds weer iets lekkers om te bezorgen!

“Ondanks dat de winter er weer aankomt en we ons geen zorgen hoeven te maken over hoe we er in bikini of in zwembroek uitzien, moeten we des te meer op onze gezondheid letten. Naast de meest heerlijke maaltijden ligt de nadruk bij ons dan ook op de shockingly, healthy en delicious bites”, vertelt eigenaresse Danny.

“Dus als je dan van de sportschool terugkomt en ook als je die sportschool nu dan toch nog even wil overslaan, hoef je je geen zorgen te maken! En omdat de liefde van de man en de vrouw nou eenmaal door de maag gaat, zijn deze lekkere dingen niet alleen healthy, maar ook nog eens verschrikkelijk lekker!” Dus voordat je naar de sportschool gaat: bestel de Be Fit box! Of kom je net terug van de boksschool? Bestel dan de heerlijke boxbites (ook als je niet zo’n vechter bent…).

Kortom, je weet waar je moet zijn om je hoofd ‘groen’ te houden en te genieten. “Want dat is wat iedereen zal moeten doen om deze zware periode door te komen! Maak het thuis gezellig, doe de kaarsjes aan, leg een kleed op de grond en geniet van onze lekkere herfstbites. Zo creëer je je eigen geluk!”

Een bestelling plaatsen kan via https://www.alfreds.nl/?ft-sho=takeaway. Alfreds is gevestigd aan de Cornelis Geellaan 43 in Alphen aan den Rijn. Meer informatie of wil je liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Alfreds via 0172-425757.


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.

Verkeer en vervoer gisteren 10:35

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

In reactie op toenemend geweld tegen NS-personeel zal de Nederlandse Spoorwegen op zaterdagavond om 22:30 uur alle treindiensten drie minuten lang stilzetten. Dit besluit volgt op een ernstig incident afgelopen weekend, waarbij een conducteur in een dubbeldekkertrein werd mishandeld.