Plutosport
Advertorial Sport

Stay safe & comfy @ home

We moeten zoveel mogelijk binnenblijven, dat weten we inmiddels wel... Maar wat kun je eraan doen om je dag zo comfortabel mogelijk door te komen? Door een lekkere comfy outfit aan te trekken natuurlijk! Plutosport heeft de leukste musthaves voor je op een rijtje gezet, zodat jij een fashionable chill outfit kunt samenstellen.

Tommy Hilfiger sweaters

Een sweater van Tommy Hilfiger is niet alleen heerlijk om in te Netflixen, maar ze staan ook nog eens heel netjes en zijn daardoor ook geschikt om te dragen tijdens het thuiswerken. Plutosport vindt deze sweaters zelfs zo leuk, dat je ze ook gewoon kunt blijven dragen als de coronacrisis weer voorbij is!

Warmbat sloffen

Het is buiten heerlijk weer, maar binnen kan het nog lekker zijn om een paar pantoffels aan je voeten te hebben. Naast dat de pantoffels je voeten warmhouden, hebben de pantoffels nog een groot voordeel: doordat je je schoenen verwisseld voor pantoffels, neem je geen bagger of zand mee het huis in. Zo houd je je huis lekker schoon!

Calvin Klein ondergoed

Het ondergoed van Calvin Klein mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst met comfortabele én hippe kleding. Als je namelijk eenmaal het ondergoed van Calvin Klein gedragen hebt, wil je waarschijnlijk geen enkel ander merk meer aan!

Superdry joggingbroeken

De joggingbroeken zijn natuurlijk i-de-aal om te dragen tijdens het thuiswerken. Trek een lekkere joggingbroek aan, doe er een net overhemd op en je bent helemaal klaar voor die online vergadering! En misschien eet je tijdens het thuiswerken nét iets meer dan normaal en zitten je normale broeken dus nét iets minder lekker dan anders... De Superdry joggingbroeken bieden de oplossing!

UGG Fuzette slippers

Vind je pantoffels veel te warm, maar wil je wel iets comfortabels aan je voeten? De UGG Fuzette slippers zijn gemaakt van wol en zijn een kruising tussen een pantoffel en een slipper. Door de rubberen zool kun je er ook zo even mee naar buiten lopen. En je hoeft echt niet bang te zijn dat je voor gek loopt met deze UGG slippers, ze zijn momenteel namelijk helemaal hip!

Ellesse sweats & pants

Ben jij het type dat er lekker op los mixt & matcht? Dan is het merk Ellesse echt iets voor jou! Ellesse heeft namelijk veel leuke joggingbroeken en truien die je lekker met elkaar kunt combineren. De kleding van Ellesse is vaak te herkennen aan hun grote logo en wordt uitsluitend gemaakt van de beste en fijnste materialen.

Falke sokken

Nog zo’n fijne musthave voor aan je voeten: de sokken van Falke! De antislipnopjes aan de onderkant van de sok zorgen ervoor dat je niet snel uitglijdt, waardoor de sokken ook heel geschikt zijn om te dragen op de meest gladde vloeren. Zitten jullie momenteel met het hele gezin thuis? De Falke sokken zijn zowel in kleine kindermaatjes als in grote maten verkrijgbaar, zo loopt iedereen er dus lekker comfy bij! 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 17:44

Dronken horecagast misdraagt zich en krijgt flinke boete

Het aantal bezoekers dat aanwezig is bij horecagelegenheden is een stuk lager dan normaal in de weekenden door de coronacrisis. Daarnaast zijn veel horecagelegenheden slechts beperkt open. Toch weet niet iedereen zich te gedragen.

Overige vandaag 17:12

Picnic start op 22 juli met bezorgen in Alphen

Alphenaren hebben er iets langer op moeten wachten dan gepland, maar vanaf woensdag 22 juli is het zo ver. Dan start websuper Picnic met bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Gezondheid en welzijn vandaag 15:31

Op deze plekken in Alphen is een tekort aan AED’s

Nederland heeft over het algemeen een dekkend AED-netwerk. Hiermee is de kans groot dat als je in Nederland een hartstilstand krijgt, er binnen 500 meter aan AED te vinden is. Maar op 1775 plekken in Nederland is dat niet het geval, waaronder ook op een aantal plekken in Alphen.