Plutosport
Advertorial Sport

Stay safe & comfy @ home

We moeten zoveel mogelijk binnenblijven, dat weten we inmiddels wel... Maar wat kun je eraan doen om je dag zo comfortabel mogelijk door te komen? Door een lekkere comfy outfit aan te trekken natuurlijk! Plutosport heeft de leukste musthaves voor je op een rijtje gezet, zodat jij een fashionable chill outfit kunt samenstellen.

Tommy Hilfiger sweaters

Een sweater van Tommy Hilfiger is niet alleen heerlijk om in te Netflixen, maar ze staan ook nog eens heel netjes en zijn daardoor ook geschikt om te dragen tijdens het thuiswerken. Plutosport vindt deze sweaters zelfs zo leuk, dat je ze ook gewoon kunt blijven dragen als de coronacrisis weer voorbij is!

Warmbat sloffen

Het is buiten heerlijk weer, maar binnen kan het nog lekker zijn om een paar pantoffels aan je voeten te hebben. Naast dat de pantoffels je voeten warmhouden, hebben de pantoffels nog een groot voordeel: doordat je je schoenen verwisseld voor pantoffels, neem je geen bagger of zand mee het huis in. Zo houd je je huis lekker schoon!

Calvin Klein ondergoed

Het ondergoed van Calvin Klein mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst met comfortabele én hippe kleding. Als je namelijk eenmaal het ondergoed van Calvin Klein gedragen hebt, wil je waarschijnlijk geen enkel ander merk meer aan!

Superdry joggingbroeken

De joggingbroeken zijn natuurlijk i-de-aal om te dragen tijdens het thuiswerken. Trek een lekkere joggingbroek aan, doe er een net overhemd op en je bent helemaal klaar voor die online vergadering! En misschien eet je tijdens het thuiswerken nét iets meer dan normaal en zitten je normale broeken dus nét iets minder lekker dan anders... De Superdry joggingbroeken bieden de oplossing!

UGG Fuzette slippers

Vind je pantoffels veel te warm, maar wil je wel iets comfortabels aan je voeten? De UGG Fuzette slippers zijn gemaakt van wol en zijn een kruising tussen een pantoffel en een slipper. Door de rubberen zool kun je er ook zo even mee naar buiten lopen. En je hoeft echt niet bang te zijn dat je voor gek loopt met deze UGG slippers, ze zijn momenteel namelijk helemaal hip!

Ellesse sweats & pants

Ben jij het type dat er lekker op los mixt & matcht? Dan is het merk Ellesse echt iets voor jou! Ellesse heeft namelijk veel leuke joggingbroeken en truien die je lekker met elkaar kunt combineren. De kleding van Ellesse is vaak te herkennen aan hun grote logo en wordt uitsluitend gemaakt van de beste en fijnste materialen.

Falke sokken

Nog zo’n fijne musthave voor aan je voeten: de sokken van Falke! De antislipnopjes aan de onderkant van de sok zorgen ervoor dat je niet snel uitglijdt, waardoor de sokken ook heel geschikt zijn om te dragen op de meest gladde vloeren. Zitten jullie momenteel met het hele gezin thuis? De Falke sokken zijn zowel in kleine kindermaatjes als in grote maten verkrijgbaar, zo loopt iedereen er dus lekker comfy bij! 


Meer nieuws

Blog Op reis met Naomi vandaag 15:26

Op reis met Naomi: Unleash the Power Within

Deze week ben ik even wat later, wat komt door mijn 4-daagse online evenement ‘UPW’ (Unleash the Power Within) van Tony Robbins, waarin ik vier dagen volledig ondergedompeld ben in persoonlijke ontwikkeling. Concrete handvatten, bijzondere en leerzame verhalen, mooie meditaties, diepe inzichten, vele realisaties, verbinding; met mijzelf en met andere deelnemers (11.000 uit maar liefst 139 landen!).

Stadshart vandaag 13:07

Feestverlichting weer zichtbaar in het Alphense centrum

Nu de klok weer een uurtje terug is gezet en het steeds langer donker is buiten, is het hoog tijd om de winkelstraten wat op te leuken met gezellige feestverlichting. Het stadshart is inmiddels ook weer voorzien!

Winactie Horeca vandaag 12:14

Win een stamppot naar keuze van Ouderwets Sam Sam

Buiten wordt het steeds kouder en nu de wintertijd in is gegaan is het ook nog eens vroeg donker. Alle reden om te genieten van een heerlijke Hollandse stamppot. Wij mogen namens Ouderwets Sam Sam een verse stamppot voor twee personen weggeven, uiteraard met een heerlijk nagerecht.

Advertorial Horeca vandaag 11:23

Nu ook McDelivery in Alphen aan den Rijn Centrum

Even geen tijd of zin om te koken na een drukke dag of heb je iets te vieren? Dan kun je nu ook in Alphen je favoriete McDonald’s burgers makkelijk thuis laten bezorgen. Via McDelivery bezorgt McDonald’s vanaf vandaag ook in Alphen Centrum de McDonald’s favorieten thuis. Via McDelivery kunnen Alphenaren de iconische Big Mac, klassieke Franse Frietjes of een lekker menu van McDonald’s makkelijk bestellen om er thuis van te genieten.

Advertorial Cultuur vandaag 10:50

Ensemble Conforto beleeft vrijdag eerste publieke uitvoering

In deze tijd een nieuw ensemble oprichten, het is misschien een beetje vreemd, maar het getuigt van moed en betrokkenheid bij de tijd waarin we leven. Toch gaat het Conforto Ensemble vrijdag 30 oktober in première. ‘’Want deze virale tijden vragen om vitale muziek!’’