Deerenberg & Van Leeuwen
Advertorial Wonen en bouwen

Stel al je woonvragen tijdens het WoonCafé van Deerenberg & Van Leeuwen

Heb je vragen over wonen, hypotheken, notariële zaken, of wil je meer weten over duurzaamheid, verbouwingen en inrichting van je woning en tuin? Dan is dit evenement perfect voor jou!

Deerenberg & Van Leeuwen nodigt je graag uit om tijdens het WoonCafé op vrijdagavond 29 september van 19:00 tot 21:00 uur een drankje te komen nuttigen.

Op deze avond staan experts voor je klaar, waaronder:

 • Energiecoaches van de Gemeente Nieuwkoop
 • BLC Bouw
 • Notarissen Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs
 • Notarissen Limes Netwerk Notarissen
 • Hypotheekadviseurs Freek Hypotheek
 • Wouter Sjerp van VOEP Hypotheken & Verzekeringen
 • Makelaars Deerenberg & Van Leeuwen
 • Adviseurs van Cool Air
 • Hovenier Vos
 • Huigen Wonen
 • Wkstyling

“We kijken er naar uit om je te verwelkomen op vrijdagavond 29 september. Bij vertrek ontvang je een leuke goodiebag!” Mis dit informatieve en gezellige evenement niet!

Meer informatie is te vinden op www.deerenberg.nl.


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.