Steun de lokale horeca met de Alphens Restaurantweek bij jou thuis

Een domper voor lokale horecagelegenheden. Zij moeten net als eerder dit jaar de deuren sluiten. Om de lokale horeca te steunen, hebben we de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek daarom omgezet naar de Alphens Restaurantweek bij jou thuis. Steun jij de lokale horeca ook?

In maart introduceerden we ook al de Alphens Restaurantweek bij jou thuis. Toen konden we samen met jullie veel horecagelegenheden een hart onder de riem steken door het eten bij jou thuis te laten bezorgen. Door Alphenaren werd er toen voor duizenden euro’s besteld bij lokale horecagelegenheden. Dat hopen we dit najaar ook weer te bereiken!

“Ook nu spelen we graag in op de huidige situatie om ons platform in te zetten voor het creëren van bereik voor de getroffen horecaondernemers in Alphen aan den Rijn. Het is tof om te zien hoe snel men schakelt en wij daar een steentje aan kunnen bijdragen door mensen via ons ticketsysteem de bestelling te laten plaatsen. Daarnaast is het natuurlijk ook gelijk een verdienmodelletje voor ons nu de echte restaurantweek niet door gaat”, vertelt Jurre van Eyndhoven, commercieel manager van Alphens.nl.

Daarom kun je vanaf nu via de website www.alphensrestaurantweek.nl heerlijke gerechten bestellen bij jouw favoriete restaurant. Diverse restaurants doen al mee en de komende week zullen er nog andere restaurants aansluiten. Zo kun je thuis genieten van de lekkerste gerechten! Een overzicht van de restaurants vind je hier

Wij gaan in ieder geval bestellen! Kan de lokale horeca ook weer op jouw steun rekenen?


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Van 0 naar 20 vandaag 18:41

Van 0 naar 20: het weer

Tja, kijk naar buiten en je weet het eigenlijk al. Het is herfst. En dat betekent regen, wind en lage temperaturen. Maar ja, dat schema blijft roepen. En omdat de 20 van Alphen al in maart gelopen gaat worden, zullen Stefan en Mitchell toch moeten blijven trainen. Motivatie vinden dus!

Advertorial Economie vandaag 17:15

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Blog Op reis met Naomi vandaag 15:26

Op reis met Naomi: Unleash the Power Within

Deze week ben ik even wat later, wat komt door mijn 4-daagse online evenement ‘UPW’ (Unleash the Power Within) van Tony Robbins, waarin ik vier dagen volledig ondergedompeld ben in persoonlijke ontwikkeling. Concrete handvatten, bijzondere en leerzame verhalen, mooie meditaties, diepe inzichten, vele realisaties, verbinding; met mijzelf en met andere deelnemers (11.000 uit maar liefst 139 landen!).