20 van Alphen

Stichting 20 van Alphen moderniseert communicatie rondom afzettingen

Op zondag 1 maart wordt voor de 55e keer de 20 van Alphen gelopen. Vele duizenden lopers zullen aan de start verschijnen van respectievelijk 1, 2,5, 5, 10 en 20 km. Om dit evenement mogelijk te maken zullen diverse straten in Alphen tijdelijk worden afgezet.

De organisatie van de 20 van Alphen vindt het belangrijk dat iedereen goed op de hoogte is van alle verkeersmaatregelen en is daarom een unieke samenwerking gestart met Studio Alphen.

YouTube

Van de betrokken wijken is een YouTube filmpje gemaakt waarin wordt uitgelegd welke straten worden afgesloten en op welke tijdstippen. Deze filmpjes zijn te vinden op de website van de 20 van Alphen: www.20vanalphen.nl en het speciale 20 van Alphen kanaal op YouTube.

Door de afzettingen visueel te maken rekent de organisatie erop dat de boodschap veel beter overkomt dan de brieven die in het verleden huis-aan-huis werden verspreid. Bovendien hoopt de organisatie dat bewoners de filmpjes actief via WhatsApp en social media gaan delen met buurtbewoners.

Google Maps & TomTom

Buurtbewoners die gebruik maken van een online versie van Google Maps of TomTom zullen bovendien realtime geïnformeerd worden over actuele afsluitingen. De organisatie raadt dan ook aan om hiervan gebruik te maken.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 11:17

Alle boeren verzamelen op Oranje Nassausingel

Op woensdagochtend 19 februari verzamelden meerdere boeren zich op de Oranje Nassausingel in Alphen. Dit om met zijn allen naar Den Haag te gaan, waar de boeren vandaag opnieuw protesteren.

Gemeente vandaag 09:50

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Gemeente vandaag 09:02

Drie ton voor fietsonderzoeken en fietsprojecten

Het college van burgemeester en wethouders stelt € 300.000 beschikbaar voor fietsonderzoeken en fietsprojecten. Hierbij wordt onder andere geld uitgetrokken om fietsers veiliger over de Afrikalaan, Amerikalaan en de Magazijnweg in Alphen te kunnen laten rijden, waar nu regelmatig ongelukken gebeuren.

Advertorial Overige gisteren 17:16

Acht tips voor een goede LinkedIn foto

Een goede LinkedIn profielfoto is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor jouw (online) reputatie. Dit is namelijk het eerste wat een werkgever of klant ziet op LinkedIn of andere social media. En natuurlijk wil je dan wel een goede (eerste) indruk maken. Wil je zelf een goede LinkedIn foto maken met je telefoon? Nikki Hoff van Studio86 geeft je hier graag tips voor!