Circle4Life

Stichting Circle4life organiseert samen met Maggie Blue een sponsordiner

Donderdag 23 november organiseren Maggie Blue en Stichting Circle4Life weer een sponsordiner. Dit jaar gericht op het leven van Ruth Nthoki en haar drie kinderen van 12, 7 en 2 jaar.

Het diner start om 19:00 uur en de avond wordt muzikaal opgeluisterd door een geweldig leuk duo Lara&Nikki Music. Fourcroy Nederland, zorgt voor bijpassende wijnen bij de Shared Dining. Een menu excl. drank kost € 45,00 waarvan € 22,50 per menu door de eigenaren van Maggie Blue aan het project wordt gedoneerd.

Van de opbrengst van het sponsordiner zal Stichting Circle4Life Ruth en haar kinderen helpen met bedden, matrassen, dekens en klamboe's maar ook een maandelijks voedselpakket, een energiezuinige jiko (kooktoestel) en solarlamp. Ook helpt de stichting met schooluniformen en de schoolkosten voor de oudste twee kinderen.

De leefomstandigheden van Ruth en de kinderen zijn ronduit slecht. Ze wonen in een oud eenkamer huisje met gaten in de grond en slapen op de vochtige grond op een versleten matras en oude kleding en hebben soms dagen geen eten.

Ruth (29) werd op 15-jarige leeftijd door haar ouders uitgehuwelijkt om een grote schuld in te lossen. Een allesbehalve goede match. Hij was alcohol verslaafd en mishandelde haar. Toen Ruth hoogzwanger was van haar 3e kindje heeft hij hen in huis opgesloten en het in brand gestoken. Ruth werd gelukkig op tijd wakker en wist de deur eruit te trappen. Eenmaal buiten realiseerde ze zich dat haar twee kinderen nog binnen waren en is weer naar binnen gegaan. Ze wisten alledrie te ontkomen aan de vlammen en vluchtten. Met niets meer over huurde ze op een veilige plek een kleine ruimte voor hen en het is sinds die tijd overleven. Tijdelijk werk is nauwelijks te krijgen en de kosten voor voedsel zijn enorm gestegen. De twee oudste kinderen gaan sinds 2021 niet meer naar school.

Wil jij genieten van een geweldig diner, een mooie avond en tegelijkertijd het goede doel steunen, meld je dan aan via info@maggieblue.nl of info@circle4life.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 15:50

Burgemeester en wethouders teleurgesteld in houding Rijksoverheid

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn is niet blij met de Nederlandse politiek. De Rijksoverheid blijft vasthouden aan bezuinigingen op het Gemeentefonds. Daarom moeten alle gemeenten fors bezuinigen. Vanuit het Alphense college wordt geprobeerd om, samen met andere gemeenten, druk uit te oefenen op het Rijk om meer geld beschikbaar te stellen.

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."