Stichting Help Anders

Stichting Help Anders organiseert vijfde editie van succesvolle 50 Kinderendag

Op 13 juli organiseert Stichting Help Anders voor de vijfde keer de jaarlijkse 50 Kinderendag, een dag vol educatieve ontspanning voor 50 kinderen die een dagje eruit goed kunnen gebruiken. Dit evenement, dat inmiddels een groot succes is, biedt de kinderen de mogelijkheid om zich te verrijken met leuke kennis, nieuwe vriendjes te maken en vooral om te genieten zonder enige verplichtingen.

Het doel van deze dag is om de kinderen een onvergetelijke ervaring te bieden door middel van educatieve en ontspannende activiteiten. Dankzij de eerdere edities weten ze dat de 50 Kinderendag probleemloos verloopt en voor veel blije gezichten zorgt.

Bijzondere attentie

Dit jaar krijgen alle kinderen een bijzondere attentie van Troostdekentje. De dames van Troostdekentje, die met liefde haken en breien, hebben Stichting Help Anders gevraagd om de kinderen een leuk aandenken aan de dag mee te geven. Daarnaast zal BR Media een presentatiefilm maken om toekomstige edities van de 50 Kinderendag te ondersteunen. Kinderen die niet in de film willen verschijnen, krijgen een herkenbaar keycord.

De organisatie heeft ervoor gezorgd dat de veiligheid van de kinderen gewaarborgd is. EHBO is aanwezig en verkeersregelaars zullen de kinderen begeleiden van Archeon naar McDonald's. "Elk jaar is het een uitdaging om dit evenement te organiseren, maar dankzij de vele sponsoren is het mogelijk om de kinderen een fantastische dag te bezorgen", aldus één van de organisatoren. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.