Steve Thé

Stichting TuTu viert éénjarig bestaan

Op 1 februari 2022 zette Alphenaar Evert Muis zijn handtekening voor Stichting Tutu. De inmiddels overleden Alphenaar startte die dag een stichting om ongeneeslijk zieke ouders een blijvende herinnering voor hun kinderen te bezorgen.

“Daarmee was Stichting TuTu officeel geboren”, aldus zijn vrouw Linda Muis over het zetten van de handtekening. Stichting Tutu bestaat nu één jaar. Dat stichting TuTu zo’n succes zou zijn was van tevoren niet verwacht. “We hadden nog geen euro op de bank en niemand die wist wat Stichting TuTu precies ging doen”, vertelt Linda.

Ze vervolgt: “Maar jij was een tutu-dragende papa met een missie! En die missie is geslaagd. Want volgende week vieren we onze eerste vrijwilligers dag met maar liefst 63 mensen die zich het afgelopen jaar belangeloos hebben ingezet voor Stichting TuTu.”

Ook bedankt ze Evert. “En Evert, dankjewel voor de vliegende start die je ons hebt gegeven in de veel te korte tijd die je daarvoor hebt gekregen,”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.