Castellum
Advertorial Cultuur

Stormloop kaarten De Beentjes van Sint Hildegard

Ze is dé ster van het witte doek en van het theater: Johanna ter Steege. De kassa van Castellum wordt overspoeld met de vraag naar tickets voor De Beentjes van Sint Hildegard, waarin zij de hoofdrol vertolkt. Het speelfilmdebuut van Herman Finkers scoort zo goed in de Alphense bioscoop, dat de film komende week ook een aantal keer in de grote Fonds Alphenzaal te zien is.

Sinds deze maand kan niemand meer om Johanna ter Steege heen. Daarom draait De Beentjes van Sint Hildegard de komende week in de grote Fonds Alphenzaal in Castellum. Op zaterdag 14 maart is Ter Steege ook live op het podium van Castellum te zien in de voorstelling Het Oog van de Storm. De voorstelling werd eerder opgevoerd in onder andere Parijs en Londen en is nu in de Nederlandse uitvoering te zien. Met een scala aan Nederlandse topacteurs, waaronder Hans Croiset en topactrice Anne Wil Blankers.

Extra activiteiten

In de bioscoop van Castellum kun je dagelijks, de héle dag in vier zalen, genieten van de beste en nieuwste films. Met een beetje geluk zit je in de grootste filmzaal van de regio en zie je een film op megagroot scherm. De modernste techniek en de comfortabele stoelen maken een onvergetelijk uitje af. Speciaal voor de vakantieperiode staan de grootste filmhits van dit moment op het programma. Voor kids die niet bang zijn voor vieze handen heeft Castellum wel een hele leuke extra activiteit in petto. Op dinsdag 25 februari kunnen bezoekers voor of na de film zelf slijm komen maken in de bioscoopfoyer. Maar dat is nog niet alles, want je kunt ook komen sjoelen, tafeltennissen of een ander spelletje doen. De activiteiten zijn van 12:00 tot 16:00 uur.

Voor tickets en het actuele aanbod van zowel film- als theatervoorstellingen: www.theatercastellum.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs vandaag 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.

Heel Alphen Beweegt vandaag 12:45

Net als Kees en George je op oudere leeftijd fit en vitaal voelen?

Wekelijks verzorgt Alphen Beweegt ‘Senioren in Beweging’ lessen op verschillende locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn. Tijdens deze lessen worden er diverse oefeningen gegeven die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning.