Castellum
Advertorial Cultuur

Stormloop kaarten De Beentjes van Sint Hildegard

Ze is dé ster van het witte doek en van het theater: Johanna ter Steege. De kassa van Castellum wordt overspoeld met de vraag naar tickets voor De Beentjes van Sint Hildegard, waarin zij de hoofdrol vertolkt. Het speelfilmdebuut van Herman Finkers scoort zo goed in de Alphense bioscoop, dat de film komende week ook een aantal keer in de grote Fonds Alphenzaal te zien is.

Sinds deze maand kan niemand meer om Johanna ter Steege heen. Daarom draait De Beentjes van Sint Hildegard de komende week in de grote Fonds Alphenzaal in Castellum. Op zaterdag 14 maart is Ter Steege ook live op het podium van Castellum te zien in de voorstelling Het Oog van de Storm. De voorstelling werd eerder opgevoerd in onder andere Parijs en Londen en is nu in de Nederlandse uitvoering te zien. Met een scala aan Nederlandse topacteurs, waaronder Hans Croiset en topactrice Anne Wil Blankers.

Extra activiteiten

In de bioscoop van Castellum kun je dagelijks, de héle dag in vier zalen, genieten van de beste en nieuwste films. Met een beetje geluk zit je in de grootste filmzaal van de regio en zie je een film op megagroot scherm. De modernste techniek en de comfortabele stoelen maken een onvergetelijk uitje af. Speciaal voor de vakantieperiode staan de grootste filmhits van dit moment op het programma. Voor kids die niet bang zijn voor vieze handen heeft Castellum wel een hele leuke extra activiteit in petto. Op dinsdag 25 februari kunnen bezoekers voor of na de film zelf slijm komen maken in de bioscoopfoyer. Maar dat is nog niet alles, want je kunt ook komen sjoelen, tafeltennissen of een ander spelletje doen. De activiteiten zijn van 12:00 tot 16:00 uur.

Voor tickets en het actuele aanbod van zowel film- als theatervoorstellingen: www.theatercastellum.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 20:22

KNVB: competities amateurvoetbal niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten om de de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekent geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. 

Algemeen vandaag 19:11

Huidige coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

Tijdens de persconferentie die Mark Rutte op dinsdagavond 31 maart heeft gegeven, is bekendgemaakt dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat scholen, horecagelegenheden, kapsalons, sportclubs en alle andere locaties die nu al gesloten zijn, tot die tijd gesloten moeten blijven. 

Politiek vandaag 18:30

Omwonenden hebben bezwaar tegen komst chemische fabriek

Omwonenden van industrieterrein Heijmanswetering zijn een petitie begonnen om de vestiging van een chemische fabriek tegen te houden op het voormalige terrein van Bos Beton. Het gaat om een fabriek die kunststof afval omzet naar een bruikbare brandstof.

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!