Archieffoto

Straatmuzikanten aan den Rijn festival keert eind augustus terug

Op 26 augustus zal het jaarlijkse muzikantenfestival van Alphen weer van start gaan. In het centrum zullen verspreid over zestien locaties muzikanten hun muziek laten horen aan het Alphense publiek.

Dit jaar zal het de 10e editie zijn van het straatmuzikantenfestival en kunnen deelnemers zich weer inschrijven. Alles genres zijn welkom zoals, blues, folk en rock tot Nederlandstalige meezingers. Iedere deelnemer treedt 30 minuten op, op een 4-tal plekken in het centrum van Alphen. Het publiek kan de plekken herkennen aan de beach vlag. De optredens zullen plaats vinden tussen 11:30 en 16:00 uur.

De deelnemers maken kans op geldprijzen. Naast een geldbedrag krijgt de winnaar ook een Flierefluiter Bokaal. Vorig jaar werd het festival 'Flierefluiter Festival' genoemd, vernoemd naar de Flierefluiter Bokaal. Dit jaar zal het festival het 'Straatmuzikanten aan den Rijn Festival' genoemde worden.

Om je aan te melden voor het festival ga jaa naar deze website.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Gemeente gisteren 17:30

Gespannen sfeer bij bijeenkomst tijdelijke huisvesting Steekterweg

Woensdagavond vond een informatiebijeenkomst over tijdelijke opvang voor Oekraïners aan de Steekterweg plaats. Dit omdat er onder bewoners onrust heerst over de locatie en de aantallen die opgevangen zullen worden. Het werd een verhitte avond.

Evenementen gisteren 16:23

Kaartverkoop Zomerspektakel gesloten: vrijdagavond volledig uitverkocht

Nog heel even en dan is het weer zover: het Zomerspektakel aan het Meer. Met elk jaar zo’n 70.000 bezoekers in één weekend belooft het ook dit jaar een knallende editie te worden. Dat Alphenaren er zin in hebben blijkt uit de kaartverkoop; de tickets voor de vrijdagavond zijn volledig uitverkocht.

Advertorial Sport gisteren 14:03

Padellen met jouw sportvereniging bij Sunset Padel

Het sportseizoen zit er voor veel sportclubs (bijna) op. Stilzitten doe je natuurlijk niet, dus probeer eens een andere toffe sport en blijf lekker fit. Kom padellen bij Sunset Padel met je teamgenoten! Sportverenigingen kunnen nu tot 1 juli gebruik maken van een speciale actie. 

Calamiteiten gisteren 12:52

Ambulancedienst waarschuwt voor valse meldingen: “Besef welke gevolgen het heeft”

Afgelopen weekend kreeg de ambulancedienst een melding van een vermeende reanimatie. Eenmaal aangekomen bij de desbetreffende woning bleek het om een valse melding te gaan. De ambulancedienst neemt je mee in hun belevenis van die dag. “Besef jij welke gevolgen het heeft als je denkt een grapje met iemand uit te halen?”

Evenementen gisteren 11:41

Alles wat je moet weten voordat je naar het Zomerspektakel aan het Meer gaat

Het Zomerspektakel aan het Meer staat voor de deur. De laatste 100 kaarten zijn gisteren in de verkoop gegaan en de organisatie verwacht vandaag uit te kopen. Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid naar het festival kunt gaan, hebben we alle essentiële informatie voor je op een rijtje gezet.