Archieffoto

Straatmuzikanten aan den Rijn festival keert eind augustus terug

Op 26 augustus zal het jaarlijkse muzikantenfestival van Alphen weer van start gaan. In het centrum zullen verspreid over zestien locaties muzikanten hun muziek laten horen aan het Alphense publiek.

Dit jaar zal het de 10e editie zijn van het straatmuzikantenfestival en kunnen deelnemers zich weer inschrijven. Alles genres zijn welkom zoals, blues, folk en rock tot Nederlandstalige meezingers. Iedere deelnemer treedt 30 minuten op, op een 4-tal plekken in het centrum van Alphen. Het publiek kan de plekken herkennen aan de beach vlag. De optredens zullen plaats vinden tussen 11:30 en 16:00 uur.

De deelnemers maken kans op geldprijzen. Naast een geldbedrag krijgt de winnaar ook een Flierefluiter Bokaal. Vorig jaar werd het festival 'Flierefluiter Festival' genoemd, vernoemd naar de Flierefluiter Bokaal. Dit jaar zal het festival het 'Straatmuzikanten aan den Rijn Festival' genoemde worden.

Om je aan te melden voor het festival ga jaa naar deze website.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Politiek plein vandaag 12:00

Kamerlid Mohammed Mohandis naar Alphen aan den Rijn

Zaterdag 30 september trappen GroenLinks en PvdA in Alphen aan den Rijn gezamenlijk de campagne af voor de komende Tweede Kamerverkiezingen, samen met Kamerlid Mohammed Mohandis. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er in wijkcentrum Swaenswijk in Alphen aan den Rijn gesproken over de visie, de uitstraling en de uitvoering van de campagne. Alle geïnteresseerden in een groene en sociale toekomst zijn welkom.

Advertorial Theater vandaag 09:22

De Dansers opent het nieuwe dansseizoen in Castellum

Ze staan op de voorkant van de brochure en trappen het dansseizoen van Theater Castellum af: De Dansers. Een gezelschap uit Utrecht dat bekendstaat om hun dansconcerten met energieke moderne dans en livemuziek. Op dinsdag 26 september komt de groep dansers en muzikanten naar Alphen aan den Rijn met hun nieuwste voorstelling ‘Hush’.

Sport vandaag 08:02

Droomstart voor Alphia in de 2e klasse C

Alphia heeft de droomstart van de nieuwe competitie in de 2e klasse C te pakken. De oranjehemden wonnen de eerste wedstrijd met 4-2 van het Wassenaarse SVC'08.