Pixabay

Strafzaak geseponeerd door omgekomen verdachte

De rechtszaak tegen een Alphenaar is geseponeerd door het Openbaar Ministerie (OM). De reden? De verdachte is onlangs om het leven gekomen bij een ongeluk.

Een paar weken geleden kwam de verdachte Alphenaar om bij een arbeidsongeval op de Oud-Loosdrechtsedijk in Loosdrecht. Het onderzoek naar het ongeval loopt nog, zodat er kan worden achterhaald wat er precies is gebeurd.

Opgelicht?!
In het televisieprogramma Opgelicht?! is 2 keer aandacht besteed aan de Alphenaar. De eerste keer werd de Alphenaar herkenbaar in beeld gebracht doordat hij een kinderboerderij tot de rand van de afgrond had gebracht en een bedrijf dat fitnessapparatuur verkoopt financieel zou hebben gedupeerd. De tweede keer kwamen vrouwen aan het woord. De verdachte zou hen hebben opgelicht, waaronder ook zijn eigen moeder.

Strafzaak
In Opgelicht?! ging de Alphenaar er vandoor zonder op de aantijgingen te reageren. In april besloot de politie om alle aantijgingen bij elkaar te voegen en een strafzaak tegen de Alphenaar te beginnen. Hierop werd de Alphenaar aangehouden, maar later kwam hij wel weer vrij om het proces in vrijheid af te wachten.

Omdat de verdachte om het leven is gekomen tijdens een bedrijfsongeval, wordt de rechtszaak geseponeerd. Eén van de vrouwen die aangifte deed is opgelucht dat de rechtszaak niet doorgaat, zodat ze zich daar niet meer mee hoeft bezig te houden.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:01

Magazijnopruiming op 28 en 29 februari bij Gek van Fietsen

Het fietsseizoen barst bijna los. De nieuwe modellen druppelen binnen en dat betekent dat er ruimte gemaakt moet worden in de showroom. Daarom is er bij Gek van Fietsen op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari een grote magazijnopruiming. Hoge kortingen op een groot deel van het assortiment sportieve fietsen en e-bikes!

Overige gisteren 15:01

Audities voor Alphens Sinterklaas Journaal geopend

Op maandag 24 februari is de inschrijving voor de audities van Het Alphens Sinterklaas Journaal van start gegaan. De Alphense serie gaat al weer het tiende seizoen in dit jaar, een jubileum!

Economie gisteren 13:59

Alphense bedrijven hebben tekort aan mondkapjes door Coronavirus

Over de hele wereld is een tekort aan mondkapjes door het Coronavirus. In Peking, China wordt zelfs in enkele dagen een fabriek voor mondkapjes uit de grond gestampt om aan de hoge vraag te kunnen voldoen. Ook in Alphen kampen bedrijven met leveringsproblemen van mondkapjes.