The 1:1 Diet met Monique Captein
Advertorial Gezondheid en welzijn

Stralend de feestdagen in met het 1:1 Diet by Cambridge

De feestdagen liggen weer in het verschiet. Heb jij je feestjurk of je pak al klaar liggen, maar zit deze voor het mooie nog net iets te strak? Consulente Monique Captein van het 1:1 Diet by Cambridge helpt je graag! In november en december krijg je ook nog eens 50 procent korting op de intakekosten.

Monique Captein is alweer twee jaar hard bezig met haar bedrijf Together in Shape. Als consulente van Cambridge Weight Plan helpt ze mannen en vrouwen om hun doel te bereiken: een gezond gewicht behalen en deze ook behouden. Veel mensen hebben de weg naar haar al weten te vinden, en met succes!

Monique legt uit hoe dat werkt: “Met een uitgekiend, geroemd, smakelijk en simpel te bereiden dieet wil ik andere mensen laten ondervinden dat afvallen helemaal geen loodzwaar traject hoeft te zijn. De weg naar een nieuwe leefstijl is niet altijd even gemakkelijk, maar met behulp van Het Stappenplan krijg je langzaam inzicht wat tot een verantwoord voedingspatroon leidt en ga je weer bewust genieten van lekker eten. Ik help, stimuleer, motiveer en begeleid je tijdens het zetten van deze stappen.”

En goede begeleiding hierbij is essentieel. Met persoonlijke één op één begeleiding van Monique kun je je doel bereiken én behouden en zul je flinke stappen in de goede richting maken. Het stappenplan en de tips voor beweging en een verbeterde leefstijl helpen je nog veel verder. Zo ga jij straks stralend de feestdagen in!

Wil je meer weten? Neem contact op met Monique en geef jezelf een duwtje in de goede richting! Neem contact op via monique@togetherinshape.nl, bel naar 06 34795672 of neem een kijkje op de website.

stralend de feestdagen in.png


Meer nieuws

Overige vandaag 15:05

Oud-Alphenaar Raymond de Looze publiceert zelfhulpboek dat nét even anders is dan anders

Tijdens de coronacrisis zitten veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu? Dat bracht oud-Alphenaar Raymond de Looze op het idee om een zelfhulpboek te schrijven, maar dan alleen net even anders. “Het vertrekpunt van DIY Goeroe is dat alleen jij kunt bepalen wat jou helpt.”

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Boomstamkano

Tijdens de bouw van Ipse de Bruggen in Zwammerdam zijn drie Romeinse vrachtschepen en drie Romeinse boomstamkano's gevonden. De grote transportschepen voeren over de Rijn met hun goederen. De boomstamkano's werden gebruikt door vissers.

Overige vandaag 09:35

Gemeentehuis van Alphen te zien in serie Keizersvrouwen

Zoek je nog wat om te doen deze zondag? Kijk dan de serie Keizersvrouwen op Netflix. Daar kun je namelijk het gemeentehuis van Alphen in zien. Al gelijk in de eerste aflevering speelt een scène zich af op de iconische trappen in het Alphense gemeentehuis.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:17

Alphenaren twijfelen of ze zich zullen inenten met coronavaccin

Wereldwijd wordt er onderzoek gedaan naar vaccins tegen het nieuwe coronavirus. De eerste vaccins tegen corona worden in de komende maanden verwacht. Wij vroegen Alphenaren of zij van plan zijn om zich te laten inenten.