Chi & Zo
Advertorial Beauty en verzorging

Stralend van binnen en van buiten? Ontdek Transformational Cupping bij Chi & Zo

Wil je van je cellulite af en wil je die plattere buik? Of heb je genoeg van die aanhoudende hoofdpijn? Voel je je belemmerd door rugpijn, zware benen of pijnlijke knieën? Zoek niet verder, want de oplossing is er: Transformational Cupping. Deze fantastische methode kan je van al deze klachten af helpen of doen verminderen.

Wat maakt Transformational Cupping zo uniek? Niet alleen verlicht het hoofdpijn, rugpijn en andere fysieke ongemakken, het doet nog veel meer. Met Transformational Cupping beweeg je soepeler, voel je je letterlijk en figuurlijk beter in je vel. Oude trauma's en spanningen worden aangepakt en losgelaten, waardoor je een nieuwe lichtheid en vrijheid kunt ervaren.

Niet alleen zal je er beter uitzien, maar ook je organen, lymfesysteem en zenuwstelsel zullen beter dan ooit tevoren functioneren. Je ziet er jonger uit, je ogen stralen van vitaliteit, je geest wordt helderder en stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Met Transformational Cupping zal je huid verbeteren en zal cellulite vervagen als nooit tevoren.

Marloes, eigenaresse van Chi & Zo, legt uit: "Ik stem de behandeling af op de cliënt, waarbij we samen de fysieke en mentale grenzen verkennen. Dit bepaalt de intensiteit en het effect van de behandeling." Bij Chi & Zo gaat het verder dan alleen maar lichamelijke verlichting. Hier kun je ook ondersteuning krijgen door middel van voedingsadvies, waardoor je niet alleen van buiten, maar ook van binnen straalt.

Praktische informatie

Website: www.chienzo.nl
Telefoon: 06- 40208159
Mail: info@chienzo.nl


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.