De Thermen2
Advertorial Sport

Studio Forza, nieuw in AquaRijn

Studio Forza opent vanaf juni een vestiging in AquaRijn. De dansstudio, met een hoofdvestiging in Bodegraven en één in Driebruggen, zal vanaf juni in AquaRijn starten met kennismakingslessen peuterdans, kinderdans en dansmix. Wanneer de coronamaatregelen het toelaten zal gestart worden met dans voor volwassenen.

In de maanden juni en juli zullen een aantal kennismakingslessen worden verzorgd. De volgende lessen starten als eerste in AquaRijn; peuterdans, kidsdans voor kinderen uit groep 1-2 van de basisschool en dansmix voor leerlingen uit groep 3 t/m 8. Dansmix is een dansles waarin Studio Forza diverse stijlen aanbieden zoals hiphop, streetdance en jazz.

Iedereen van 2 tot 80 jaar moet zich met plezier kunnen ontwikkelen op een breed vlak van dans-, sport- en cultuuractiviteiten. Studio Forza is opgericht in 2018 door Fleur Kastelijn en Saskia van den Akker en ondanks Covid-19 durven zij het aan om een aantal groepen te gaan starten in de danszaal van AquaRijn.

Mensen laten bewegen

Fleur was al bekend met de dansruimte van AquaRijn en ook Saskia is blij met de goede ruimte met een nieuwe spiegelwand. “De samenwerking met de mensen van AquaRijn/ De Thermen2 voelt heel goed. Met elkaar werken aan een goed aanbod voor alle kinderen en volwassenen in deze wijk is een mooi, sportief en innovatief plan.”

Ook Jary Göbel, vestigingsmanager van AquaRijn is blij dat er weer een dansstudio in AquaRijn van start gaat. “Van dansen wordt iedereen blij, daarnaast past dit perfect bij de doelstelling van AquaRijn om zoveel mogelijk mensen te laten bewegen, op wat voor wijze dan ook.”

Geïnteresseerden in de danslessen van Studio Forza kunnen een mail sturen naar studioforza-alphen@hotmail.com.


Meer nieuws

Politie en handhaving gisteren 17:30

Winkeldieven slaan toe in het Alphense centrum

Zondag sloegen twee winkeldieven toe in het Alphense centrum. De politie wist beide winkeldieven aan te houden, mede door oplettend winkelpersoneel.

Advertorial Sport gisteren 14:49

Hoogstwaarschijnlijk voorlopig geen voetbal meer

Drie Alphense teams kwamen in het weekeinde in actie. Het betreft Alphia, Alphense Boys zaterdag en AVV Alphen. Alle drie scoorden ze driemaal, maar alleen voor Alphen was dat aantal goed voor drie punten.

Evenementen gisteren 14:05

Vrienden van de Adventskerk zet streep door gospelconcert

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft helaas moeten besluiten het gospelconcert in de Adventskerk op 17 december te annuleren. “Door strengere maatregelen vanwege corona is er geen andere mogelijkheid.”