De Thermen2
Advertorial Sport

Studio Forza, nieuw in AquaRijn

Studio Forza opent vanaf juni een vestiging in AquaRijn. De dansstudio, met een hoofdvestiging in Bodegraven en één in Driebruggen, zal vanaf juni in AquaRijn starten met kennismakingslessen peuterdans, kinderdans en dansmix. Wanneer de coronamaatregelen het toelaten zal gestart worden met dans voor volwassenen.

In de maanden juni en juli zullen een aantal kennismakingslessen worden verzorgd. De volgende lessen starten als eerste in AquaRijn; peuterdans, kidsdans voor kinderen uit groep 1-2 van de basisschool en dansmix voor leerlingen uit groep 3 t/m 8. Dansmix is een dansles waarin Studio Forza diverse stijlen aanbieden zoals hiphop, streetdance en jazz.

Iedereen van 2 tot 80 jaar moet zich met plezier kunnen ontwikkelen op een breed vlak van dans-, sport- en cultuuractiviteiten. Studio Forza is opgericht in 2018 door Fleur Kastelijn en Saskia van den Akker en ondanks Covid-19 durven zij het aan om een aantal groepen te gaan starten in de danszaal van AquaRijn.

Mensen laten bewegen

Fleur was al bekend met de dansruimte van AquaRijn en ook Saskia is blij met de goede ruimte met een nieuwe spiegelwand. “De samenwerking met de mensen van AquaRijn/ De Thermen2 voelt heel goed. Met elkaar werken aan een goed aanbod voor alle kinderen en volwassenen in deze wijk is een mooi, sportief en innovatief plan.”

Ook Jary Göbel, vestigingsmanager van AquaRijn is blij dat er weer een dansstudio in AquaRijn van start gaat. “Van dansen wordt iedereen blij, daarnaast past dit perfect bij de doelstelling van AquaRijn om zoveel mogelijk mensen te laten bewegen, op wat voor wijze dan ook.”

Geïnteresseerden in de danslessen van Studio Forza kunnen een mail sturen naar studioforza-alphen@hotmail.com.


Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:44

Het nieuws van week 23 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van te kort aan horecapersoneel en een pilot om de terrassen langer open te houden tot aan het Europees Kampioenschap dat deze week aftrapte en Thomas Berge die het aan de stok kreeg met handhavers. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht. 

Werken gisteren 14:10

Het nieuwe vacature aanbod van week 23

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Handelsnederzetting

Als er een castellum 'in the middle of nowhere' wordt gebouwd, verschijnt er binnen de kortste keren ook een handelsnederzetting. Dat zal in Alphen aan den Rijn niet anders zijn geweest. In zo'n kampdorp wonen gezinnen van soldaten, ambachtslieden en handelaren.

Overige gisteren 10:12

Betalen Alphense hondenbezitters straks geen hondenbelasting meer?

Een hond is je beste vriend, maar daar moet je jaarlijks wel wat voor over hebben. Althans, in de helft van de gemeenten in Nederland moet je nu nog hondenbelasting betalen, maar een meerderheid van de Tweede Kamer wil van de belasting af. En dat scheelt Alphense hondenbezitters jaarlijks tientallen euro’s.