Stylingbox
Advertorial Wonen en bouwen

Stylingbox – woonaccessoires direct voor jou gecombineerd in een box

''Ik ben soms weken bezig om leuke woonaccessoires te vinden voor op mijn eettafel, maar ik heb de feeling niet. Ik zie gewoon niet wat bij elkaar kan’’, zegt Corina van de Ven. Herkenbaar? De Alphense Gabriëlla van der Laan heeft hier iets op bedacht.

‘’Waarom bestaan er geen kant en klare woonaccessoire boxen waarin alles al voor de klant gecombineerd is?’’ Dit was een groot vraagteken voor interieurstylist Gabriella van der Laan. Met haar 7 jaar lange ervaring in de interieurbranche wist zij precies hoe ze dit grote vraagstuk kon oplossen. ‘’Door een box te kiezen die het beste in je huis past, ben je zo klaar!’’

Je interieur stylen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Stylingbox is ontwikkeld voor de klanten die moeite hebben met het combineren van leuke woonaccessoires in huis of het gewoonweg makkelijk vinden om zelf niet meer te hoeven nadenken. Er zitten allerlei verschillende artikelen (vazen, spiegels, kaarsen, kandelaren, ornamenten etc.) in een box waardoor je meteen meerdere plekken in huis kunt voorzien van accessoires. ‘’Je kleedt direct je huis aan met een nieuw thema.’’

‘’Het voordeel van de pakketten is dat je letterlijk alles wat je op de afbeelding ziet ontvangt met korting én je meteen kunt beginnen met stylen’’, legt de interieurstyliste uit. ‘’En weet je niet hoe je het zelf moet neerzetten? Geen probleem, je ontvangt bij iedere box een tipkaart die je op weg helpt met neerzetten.’’

Bestel nu je eerste box op www.styling-box.nl en ontvang gratis verzending met code AlphensNL. Actie geldig t/m 1 maart 2021.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:45

Een terugblik op de 55e editie van de 20 van Alphen

Het is alweer een jaar geleden dat duizenden lopers aan de start verschenen van de 20 van Alphen. Dit jaar zal de openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen helaas niet doorgaan. Daarom blikken we terug op de vorige editie van het Alphense sportevenement.

Calamiteiten gisteren 13:00

Fietser met spoed naar het ziekenhuis na botsing achterop auto

Op zondag 7 maart heeft er aan het begin van de middag een ongeluk plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser op de Renaissancelaan in Alphen. De fietser raakte daarbij zwaargewond en is met spoed richting het ziekenhuis vervoerd.

Romeinen gisteren 11:52

ROMEINEN Centurion en optio

De basiseenheid voor het Romeinse leger is een centurie. Deze groep van tachtig mannen wordt geleid door de centurion en zijn assistent de optio. De centurion is de officier die de centurie leidt en de optio is wat we tegenwoordig een drilsergeant zouden noemen.