Wet 'n Wild Indoor Festival

Succesvolle eerste editie van Wet 'n Wild Indoor Festival!

In een spectaculaire primeur heeft het Wet 'n Wild Indoor Festival zijn debuut gemaakt en mag met trots worden gezegd dat het een ongeëvenaard succes was. De verwarmde sterrentent in Alphen aan den Rijn was op goed gevuld, waar een menigte enthousiaste festivalgangers samen kwam om te genieten van de opzwepende beats van enkele van 's werelds meest gewaardeerde DJ's. 

De line-up, bestaande uit Toman, Menesix, Benny Rodrigues en Nove, overtrof de verwachtingen en zorgde voor een avond vol muzikale extase. De atmosfeer was doordrenkt met positieve energie terwijl de dansvloer pulserende vibes reflecteerde, en het publiek zich verloor in de magie van de elektronische klanken. 

De organisatoren zijn niet alleen verheugd over het enorme succes van de eerste indoor editie, maar ze kijken ook al vooruit naar de toekomst. Wet 'n Wild Festival heeft aangekondigd dat ze volgend jaar, op zaterdag 6 juli 2024, opnieuw hun befaamde Beachfestival zullen organiseren. Een evenement dat al jarenlang synoniem staat voor zonovergoten stranden, geweldige muziek en onvergetelijke festiviteiten. 

De tekst loopt door onder de afbeelding.

onderaan de tekst.jpeg

De organisatie wil graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van de eerste indoor editie. Van de bezoekers die de dansvloer vulden tot de vrijwilligers die achter de schermen werkten, elk aandeel heeft bijgedragen aan de vreugdevolle sfeer van de avond. "Wij willen iedereen bedanken voor hun komst, gezelligheid en dansjes," zegt de organisatie Stichting Fris & Fruitig Events in een verklaring. "Jullie hebben deze eerste indoor editie van Wet 'n Wild Festival onvergetelijk gemaakt. We kijken er nu al naar uit om jullie volgend jaar weer te verwelkomen op ons Beachfestival. Hopelijk tot volgend jaar!” 

Met de belofte van een jaarlijks terugkerend spektakel en de inmiddels bewezen capaciteit om een onvergetelijke ervaring te bieden, lijkt Wet 'n Wild Festival een vaste waarde te worden in de festivalagenda van vele muziekliefhebbers. De herinneringen aan de eerste indoor editie zullen ongetwijfeld nog lang naklinken in de harten van degenen die aanwezig waren op deze historische avond.

onderaan tekst .jpeg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."