Junis Kinderopvang

Succesvolle Junis ARC voetbaldagen

In de herfstvakantie vonden de Junis ARC voetbaldagen weer plaats. Ruim 300 kinderen van Junis-locaties uit Alphen aan den Rijn en omgeving kwamen sportieve spelletjes doen op de ARC-voetbalvelden.  

Dinsdag 22 oktober was eerst de beurt aan de jongste kinderen van verschillende BSO’s. Hoewel de middag begon met regen, bleef iedereen stoer doorspelen. Alle kinderen ontvingen na afloop een medaille voor hun inzet en doorzettingsvermogen. Daarna kwam de grote afsluiter, waar iedereen enorm naar had uitgekeken: de wedstrijd van de kinderen tegen de pedagogisch medewerkers. Dat was dolle pret en natuurlijk wonnen de kinderen!

Op donderdag 24 oktober kwamen de oudere kinderen naar de ARC voetbalvelden. Om 10:30 uur begonnen zij met een pouleschema, waarbij elk team 4 tot 5 wedstrijden speelde. De teams met het hoogste doelsaldo en de meeste gewonnen wedstrijden gingen door naar de kwartfinales, halve finales en uiteindelijk de finale. Deze ging tussen BSO Buitenspel en BSO De Adelaars, en werd met 3-0 gewonnen door BSO Buitenspel.

Clubvlag
Er was ook een motivatieprijs: de prijs voor mooiste clubvlag. De BSO-teams hadden hun vlaggen in aanloop naar dit evenement op de locaties gemaakt. Op dinsdag werd deze gewonnen door BSO Aquarel. Op donderdag gingen de Orka’s en de Schildpadden van BSO Atlantis er met deze prijs vandoor.

Voetbaldagen
De Junis ARC voetbaldagen worden georganiseerd en begeleid door de pedagogisch medewerkers van Junis en de spelers van ARC. Door supermarkt Hoogvliet werden 350 flesjes water aangeboden voor alle dorstige sporters.

Vanwege groot succes is de volgende editie van de Junis ARC voetbaldagen al ingepland. Die vindt op donderdag 30 april plaats voor de 4- tot 7-jarigen. De kinderen ouder dan 7 jaar nemen het op maandag 4 mei tegen elkaar op.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:29

Verdachte in onderzoek Kelvin Maynard vrijgelaten

Op donderdag 14 november heeft de recherche een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dood van Kelvin Maynard, ex-voetballer van Alphense Boys. De verdachte is op vrijdag 15 november vrijgelaten.

Verkeer en vervoer vandaag 12:56

Afsluiting N11 tussen Alpherium en Bodegraven

Let op! Van vrijdagavond 15 tot en met zaterdag 16 november zal de N11 tussen het Alpherium en Bodegraven afgesloten zijn in verband met onderhoudswerkzaamheden.

Advertorial Cultuur vandaag 11:12

Sacha de Boer in Parkvilla

In 2013 stopte Sacha de Boer met haar werk als nieuwslezeres van het NOS-Journaal en besloot zij zich helemaal te wijden aan haar oorspronkelijke beroep van fotografe. Over dat werk komt zij op zondag 24 november op uitnodiging van Fotoclub Alphoto vertellen in het theater van Parkvilla in Alphen. Sacha de Boer laat daarbij tientallen foto's zien uit haar rijke oeuvre.

Overige vandaag 10:21

SERA neemt FD Gazellen Award in ontvangst

Op donderdagmiddag 14 november mocht SERA opnieuw een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Het Financieel Dagblad reikt deze prijs uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.