Sport

Succesvolle seizoenstart ritmische gymnastes Wilskracht

De ritmische gymnastes eerste divisie van Wilskracht zijn zondag goed begonnen aan het nieuwe wedstrijdseizoen. Tijdens de openingswedstrijd van Rhytymic Dreams Gymnastics Acadamy uit Hoofddorp, waar verenigingen uit Nederland, België en Duitsland aan deelnamen, behaalden de zeven gymnastes van Wilskracht maar liefst vier podiumplaatsen.

Goud was er voor de pre-juniorengroep (meisjes 11-12 jaar). Femke Barhorst won het zilver in de categorie 2007/2008 A, Lisa Oosterom eindigde in deze categorie op een vijfde plaats. Cecile Bouman mocht in de categorie 2005/2006 B het goud in ontvangst nemen. Nadeche Straathof behaalde de zesde plaats. Als laatste kreeg Maaike van Leeuwen een gouden medaille omgehangen in de categorie 2003/2004 A.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.