Summertime is winnaar Midwinterfair korenfestival

Er is het afgelopen weekend massaal gestemd op de kerstkoren die vrijdag 20 december optraden tijdens de Midwinterfair. Koor Summertime wist een meerderheid van de stemmen te behalen en is daarmee de winnaar van het korenfestival geworden.

Aan het behalen van de meeste stemmen zat ook een mooie prijs verbonden; Marc van Kaam stelt de kleine zaal van theater Castellum gratis beschikbaar voor een eigen concertavond van Summertime!

Stemmen op het beste koor
Tijdens de Midwinterfair waren er zes kerstkoren in het Alphense centrum te vinden, gekleed in Dickensstijl. Het publiek kon via Facebook en Alphens.nl stemmen op zijn of haar favoriet. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 22:18

Schoorsteenbrand in Barnsteenstraat

Rond 21:10 uur rukte de brandweer uit voor een melding van een gebouwbrand in de Barnsteenstraat in Alphen. Het bleek te gaan om een kleine schoorsteenbrand. 

Evenementen gisteren 15:04

Sinterklaas feestelijk uitgezwaaid bij Rijnhavekade

Op vrijdagavond 6 december heeft een grote groep Alphenaren Sinterklaas een feestelijk vertrek gegeven in Winkelcentrum de Baronie en later aan de Rijnhavekade in Alphen aan den Rijn.  

Advertorial Cultuur gisteren 13:33

Inschrijven Parkvilla wintercursussen van start

Onder het motto ‘Creativiteit is voor iedereen en daag jezelf uit’ kan iedereen zich vanaf nu inschrijven voor de nieuwe wintercursussen van Parkvilla.

Evenementen 7 dec. 2019 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen 7 dec. 2019 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.