Summertime is winnaar Midwinterfair korenfestival

Er is het afgelopen weekend massaal gestemd op de kerstkoren die vrijdag 20 december optraden tijdens de Midwinterfair. Koor Summertime wist een meerderheid van de stemmen te behalen en is daarmee de winnaar van het korenfestival geworden.

Aan het behalen van de meeste stemmen zat ook een mooie prijs verbonden; Marc van Kaam stelt de kleine zaal van theater Castellum gratis beschikbaar voor een eigen concertavond van Summertime!

Stemmen op het beste koor
Tijdens de Midwinterfair waren er zes kerstkoren in het Alphense centrum te vinden, gekleed in Dickensstijl. Het publiek kon via Facebook en Alphens.nl stemmen op zijn of haar favoriet. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 17:08

Buitenbad zwembad De Hoorn vanaf vrijdag geopend voor Winterzwemmen

Vanaf vrijdag 22 januari is het buitenbad van zwembad De Hoorn geopend voor winterzwemmen. Mensen die behoefte hebben aan een duik in het warme water kunnen zwemmen in het buitenbad. Zwembad De Hoorn volgt hiermee het voorbeeld van De Mirandabad in Amsterdam dat al enkele weken geopend is.

Algemeen vandaag 16:04

Veertien zwaaistenen als verbindingsfactor in de Alphense Edelstenenbuurt

In september 2020 werd Joke Amelunxen, coördinator van stuurgroep De Blije Wijk, getipt over de projecten van Kern met Pit, een organisatie die mensen uitdaagt om binnen een jaar hun droom voor de buurt waar te maken. ‘’We wilden altijd al iets doen voor onze buurt, al snel kwam het idee van de zwaaistenen naar boven bij de Stuurgroep.''

Advertorial Horeca vandaag 15:09

Goede voornemens makkelijker volhouden?

In deze rare, stressvolle tijden willen veel mensen ook goed voor zichzelf (blijven) zorgen. Dus hebben we allemaal weer goede voornemens. Maar ondertussen hebben we het ook allemaal drukker dan ooit met het combineren van werk en thuis-onderwijs, en zijn sportscholen gesloten. Hoe zorg je dan dat je toch zonder al te veel moeite goed voor jezelf kan blijven zorgen?