Sportsbar Alphen aan den Rijn
Advertorial Evenementen

Super Bowl Sunday bij Sportsbar Alphen in de Esports Game Arena

Het is een jaarlijks Amerikaans fenomeen: de Super Bowl. De kampioen van de American Football Conference speelt in de nacht van 12 op 13 februari tegen de winnaar van de National Football Conference. Bij de Game Arena kun jij terecht om dé American football wedstrijd van het jaar te zien.

Dit jaar blijft Sportsbar Alphen op zondag 12 februari speciaal open voor de Super Bowl. Voor alle helden die komen kijken staat natuurlijk wel wat op het programma. Zo is er vanaf 20:00 uur een preparty waarbij jij alvast kan socializen met mede-kijkers.

"Om 22:00 uur starten we met een Madden 23 toernooi op onze gloednieuwe Playstation 5 consoles. En tijdens het kijken naar de wedstrijd wordt er een gratis rondje SUPERkip en bitterBOWL geserveerd om het echte Super Bowl gevoel te creëren", zo laat de organisatie weten. Verder zijn er nog vele andere snacks, dikke pitchers bier en heerlijke cocktails.

De wedstrijd is te zien op tien schermen, waaronder twee beamers. En tussendoor is er ook genoeg te doen, zoals een poolen en darten. Zorg dat je erbij bent: Superbowl Sunday, van 20:00 tot 04:00 uur. Bring all your friends!


Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.