Josh Walet
Advertorial Verkeer en vervoer

Supersale: 25 en 26 augustus wieleroutlet bij Gek van Fietsen

Sale alert! Bij Gek van Fietsen scoor je vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus jouw racefiets met bijpassende outfit voor een zeer aantrekkelijke prijs. De experts staan voor je klaar bij het uitzoeken van jouw nieuwe racemonster en uiteraard kan een heerlijk kopje koffie niet ontbreken. 

Je bent van harte welkom in de winkel om een kijkje te nemen in het assortiment en zodra jij je keuze hebt gemaakt, gaat bij Gek van Fietsen alles in werking om het zo snel mogelijk voor je in orde te maken. Met een beetje geluk fiets jij dezelfde dag nog de winkel uit op je nieuwe fiets! 

Met alleen een fiets ben je er vaak nog niet helemaal. Om jou een eindje extra op weg te helpen, bieden ze een groot assortiment fietskleding, helmen en schoenen ook nog eens in de sale aan! Profiteer nu van hoge kortingen zodat jij voor een spotprijs helemaal klaar bent om de PR’s te verbreken. Urenlang fietsplezier en verbeterde prestaties volgen en voor je het weet, voel jij je fitter dan ooit! 

Bij aanschaf van een nieuwe racefiets bieden ze ook een gratis BikeFitting aan. Zo voorkom je onnodige blessures en weet je zeker dat je als gegoten op je nieuwe fiets zit. 

Wanneer kom jij langs? Ze staan voor je klaar! Wil je vast een beetje spieken in het assortiment? Bekijk het op de website!


Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.

Jubileum vandaag 11:59

Geslaagd jubileumfeest bij Winkelcentrum de Baronie

Op zaterdag 25 mei was het feest in winkelcentrum de Baronie, want ze vierden hun 10-jarig jubileum! Alle bezoekers van het winkelcentrum waren uitgenodigd om dit bijzondere moment samen te vieren. Tussen 11:00 en 16:00 uur was jong en oud welkom om te genieten van een gevarieerd programma vol optredens en leuke activiteiten.

Politie en handhaving vandaag 10:33

Ruzie in speeltuin escaleert: Politie Alphen aan den Rijn grijpt in

Op zaterdag 25 mei omstreeks 16:00 uur ontving de politie Alphen aan den Rijn een melding van een ruzie in de speeltuin aan de kruising van de Hugo de Grootstraat en de Jan Nieuwenhuijzenstraat. Wat aanvankelijk leek op een alledaagse jeugdruzie, escaleerde snel toen ouders zich ermee gingen bemoeien.

Advertorial Theater vandaag 09:45

Avondvullend programma bij Parkvilla met expositie, filmklassieker en muziek

Parkvilla organiseert op 12 juni een avondvullend programma rondom de indrukwekkende expositie LEF - Let’s Embrace Freedom - van fotograaf Henk Veldhuizen. Met deze tentoonstelling wil Henk laten zien hoe mooi het is als je vrijheid hebt om jezelf te zijn. Op deze avond is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. 

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.